НАЧАЛО Други

Как 25-годишен създател на NFT колекция се превърна в милионер

ноември 20, 2023 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как 25-годишен създател на NFT колекция се превърна в милионер

25-годишният предприемач Лука Нец е спечелил милиони, като е навлязъл в NFT света, по-конкретно със своята колекция, наречена Pudgy Penguins, в блокчейна на Етериум.

От стартирането си през юли 2021 г. тази марка е хит, като първоначалните ѝ герои се разпродадоха за по-малко от 20 минути. Нец пое компанията в рамките на една година, а днес Pudgy Penguins може да се похвали с пазарна капитализация от близо $100 милиона. Освен това той разшири дейността си допълнително, като пусна играчките Pudgy Penguin Toys в Walmart.

Въпреки че отпада от училище в 10-ти клас, Нец твърдо е вярвал в трансформиращия потенциал на NFT технологията в различни индустрии. Той вижда в тях сила, която може да революционизира търговията, като с нетърпение очаква тяхното въздействие върху различни сектори.

Пътят на Нец е белязан от неуморен предприемачески устрем. От продажбата на сандвичи на Burger King в училище до спечелването на първият милион долара чрез продажба на фалшиви златни верижки онлайн, той е последователно фокусиран.

Забележително е, че той поддържа строга работна етика, работейки шест пъти седмично по 12 часа без почивки, като по този начин оспорва стереотипа за мързела на поколението Z. Според мнозина именно неговата всеотдайност го е превърнала в мултимилионер, като нетното му състояние се оценява на около $100 милиона, както е потвърдено от Fortune. Въпреки успеха си Нец остава отдаден на своята визия и продължава да движи напред предприемаческите си начинания.

Източник

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

“Криптовалутите са за престъпници”, а банките плащат глоби за над $180 милиарда

Според данни, събрани от Violation Tracker, база данни за корпоративни нарушения, най-големите банки в САЩ, включително JPMorgan, Bank of America, Wells Fargo и Citigroup, са понесли значителни глоби на обща стойност $181 милиарда от началото на хилядолетието.

декември 8, 2023 21:00 1 мин. четене

2024 година ще е тежка за европейските платежни компании

Очаква се финтех компаниите, работещи в сектора на плащанията, да продължат да се сблъскват с предизвикателства до 2024 г., според оценка на Jefferies.

декември 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Binance оттегли заявлението си за инвестиционен фонд в Абу Даби

Binance, призната за най-голямата борса за криптовалути в света, се отказа от получаването на лиценз за управление на колективен инвестиционен фонд в Абу Даби.

декември 8, 2023 17:30 1 мин. четене

Западът “забавя” развитието на глобалната икономика според президента на Русия

По време на инвестиционния форум “Russia Calling!” в Москва руският президент Владимир Путин подчерта значителните промени в световния икономически пейзаж.

декември 8, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.