НАЧАЛО Блокчейн

Google Cloud и Polygon (MATIC) влизат в стратегическо партньорство

май 1, 2023 6:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Google Cloud и Polygon (MATIC) влизат в стратегическо партньорство

Google Cloud и Polygon Labs, разработчикът, който стои зад Polygon (MATIC), обявиха стратегическо партньорство, което има за цел да засили растежа на най-голямата блокчейн екосистема в света.

Чрез това сътрудничество разработчиците ще могат по-лесно да изграждат и пускат своите Web3 продукти и децентрализирани приложения върху протоколите на платформата от втори слой.

По време на Consensus 2023, Polygon Labs и Google Cloud разкриха плана си за създаване на дългосрочен стратегически съюз, насърчаващ използването на Polygon PoS, Polygon Supernets и Polygon zkEVM с помощта на инфраструктурата и инструментите за разработчици на Google Cloud.

Като част от споразумението, напълно управляваната услуга за хостинг на нодове (възли) на Google Cloud, Blockchain Node Engine, ще бъде предоставена на екосистемата на Polygon, което ще позволи на разработчиците да разгърнат своите нодове без никакво конфигуриране или управление.

Polygon очаква, че този ход ще разшири гамата от облачни услуги на нейната мрежа. Партньорството се очаква да увеличи пропускателната способност на транзакциите, давайки възможност за използване на децентрализирани финанси (DeFi), игри и верига на доставки в Polygon.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Путин ще бъде арестуван ако посети Южна Африка, предупрежава опозиционен лидер


Президентът на Polygon Labs, Райън Уат, вярва, че подкрепата на Google Cloud ще приобщи повече лица към Web3.

Към момента на писане на статията MATIC се търгува на цена малко под $1 с 24-часов обем на търговия от $353 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Биткойн представи версия 25.0: Подобрена производителност и нови функции

Наскоро основният софтуер на Биткойн (Bitcoin Core) пусна версия 25.0, която въвежда редица подобрения, поправки на грешки и оптимизации на производителността, както и актуализирани преводи.

май 30, 2023 13:58 2 мин. четене

Opera интегрира MultiversX за следващото ниво на Web3

MultiversX, блокчейн платформа с фокус върху метавселената, обяви партньорство с крипто браузъра на Opera, за да интегрира безпроблемно своята разрастваща се екосистема.

май 20, 2023 17:58 2 мин. четене

Near Protocol и Wormhole се обединяват за ефективни трансфери между блокчейн мрежите

Блокчейнът от първи слой Near Protocol и Wormhole Bridge работят заедно за разработване на леки клиентски решения, които поддържат трансфери между веригите, използвайки доказателства за нулево знание (ZK).

май 18, 2023 17:00 2 мин. четене

Китайското правителство насърчава развитието на блокчейн в страната

Китай има за цел да обучи половин милион експерти по блокчейн като част от усилията си да насърчи растежа на блокчейн и Web3 индустриите в страната. 

май 15, 2023 15:20 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.