Home

Генериране на пасивни доходи с крипто airdrop – какво трябва да знаем

17.06.2024 20:30 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Генериране на пасивни доходи с крипто airdrop – какво трябва да знаем

Крипто airdrop събитията са начини, чрез които проектите от индустрията предоставят безплатни токени на конкретни адреси на ангажирани потребители.

Участващите имат предимството да обогатят крипто портфейла си, без да плащат допълнителни такси, и могат да печелят пари, като държат тези токени, надявайки се, че стойността им ще се повиши с течение на времето.

Човек може да избере да се включи в различни дейности, като например да харесва страници в социалните медии за проекта на дадена компания, да притежава определени криптовалути или да участва във форумите на нейната общност. Най-често тези събития имат много малка стойност – по-малко от $10 – и може да са доста неликвидни. Някои хора просто искат бързи пари, така че се присъединяват към airdrop събитие, само за да препродадат монетите веднага след края му, което потенциално може да понижи цената им.

Ръководство стъпка по стъпка за това как да генерирате пасивен доход чрез аirdrop събития

Стъпка 1: Запознайте се с възможностите за кандидатстване за Airdrop

Прегледайте инструкциите за избрания крипто airdrop, за да участвате и да изпълните всички условия за участие, като например да притежавате някаква сума от токена. Проверете колко време ще продължи и всички конкретни условия или стъпки за участие, които са били определени.

Стъпка 2: Изберете сигурен портфейл

Портфейлът трябва да е съвместим с блокчейн мрежата, в която ще се разпределят пуснатите токени. Например, повечето airdrop събития изискват Етериум портфейли като MetaMask.

Препоръчително е да създадете друг крипто портфейл специално за тази цел, така че основните ви инвестиции да останат отделно.

Стъпка 3: Извършване на задания

Повечето airdrop събития често имат определени предварителни условия, които трябва да бъдат изпълнени, като например да следвате акаунти в социалните медии, да споделяте туитове, да създавате видеоклипове или да участвате в дискусии във форума на проекта. Ето защо е важно стриктно да се придържате към правилата на всяка кампания.

Стъпка 4: Потвърждаване на участието

Това ще включва различни процеси на проверка, включително процедурите за опознаване на клиента (KYC) за някои от тях. Бъдете предпазливи, докато предоставяте лични данни, и се уверете, че работите само с автентични проекти.

Когато се регистрирате за крипто airdrop събития, във формулярите, предназначени за тях, трябва да се вмъкнат копия на адресите на портфейлите, за да се гарантира, че те съвпадат с необходимия адрес на блокчейн мрежата.

Задача 5: Събиране на монети

Отбележете в календара датите, на които ще се раздават токени. Всяко съобщение за airdrop събитието трябва винаги да произлиза от официални източници.

Проверявайте всеки адрес на договора или инструкции, преглеждайки официални източници като уебсайта на проекта, акаунти в социалните медии и официални съобщения.

Стъпка 6: Прехвърляне на монети

Ако сте получили доста токени, може да е препоръчително да ги прехвърлите в по-сигурен портфейл, като например хардуерен, за по-голяма сигурност срещу хакери.

Препоръчайте други

Освен това някои кампании предоставят и допълнителни безплатни токени чрез реферални програми и популяризирането им чрез платформите на социалните медии. За да могат потребителите да се възползват максимално от възможностите, предоставяни от тези събития, те могат да поканят приятели, както и да споделят своите връзки за препращане чрез платформите за социални медии.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто пазарът под заплаха на фона на спекулациите за намаляване на лихвите и предстоящите изплащания

Основният въпрос, който инвеститорите си задават, е дали цикълът на крипто пазара е достигнал своя пик.

12.07.2024 18:00 1мин. четене

Известен анализатор обяви подкрепата си за тези алткойни

Наскоро опитен пазарен анализатор, известен с типичните си мечи възгледи, зае бича позиция по отношение на някои алткойни.

12.07.2024 10:00 1мин. четене

Cardano може да се насочи нагоре след предстоящия хард форк Chang

Наскоро Cardano (ADA) премина през труден период, като цената ѝ достигна нови дъна. Историческите тенденции обаче сочат, че възстановяването може да е неизбежно, особено с дългоочаквания хард форк Chang, планиран за този месец.

12.07.2024 6:00 1мин. четене

Binance премахва популярна стабилна монета от платформата си за маржин търговия

Binance, виден играч на пазара на крипто търговията, обяви значителни промени.

11.07.2024 18:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.