НАЧАЛО Биткойн

Ето защо Биткойн няма да се срине до $20,000 според крипто анализатор

октомври 2, 2023 17:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо Биткойн няма да се срине до $20,000 според крипто анализатор

Крипто анализатор предупреди, че Биткойн (BTC) е на път да направи значително движение, което може да остави на търговците ограничени благоприятни точки за влизане.

Анализатор, познат като “Credible Crypto” информира, че неотдавнашното движение на цената на Биткойн може да има сходство със ситуацията през 2019 г. Тази прилика накара някои трейдъри да очакват значителна корекция след проявата на сила на BTC.

Въпреки това Credible Crypto твърди, че настоящата пазарна динамика на Биткойн се различава от ценовото му поведение през 2019 г. През 2019 г. скоковете му се случваха с много по-бавни темпове след установяването на солидна основа, за разлика от внезапния параболичен скок, на който бяхме свидетели тогава.

Той подчерта:

Скокът от $3,000 до $14,000 (в дъното) се характеризираше с параболично покачване, което често се предшества от значителни сривове или корекции, след като параболата бъде нарушена (очакваният общ процент на спад е 80% или повече). Това обяснява много дълбоката корекция.

При сегашното възходящо движение напълно липсва параболичният характер, което е още една причина, поради която смятам, че тези, които очакват спад до $20,000 или по-ниско, ще останат назад.

Параболичната фаза на това текущо възходящо движение тепърва предстои.

Според Credible, ако Биткойн наистина се намира в ранните етапи на значително възходящо движение, то той не би трябвало да падне под $26,370, откъдето произлиза импулсът на ниската времева рамка:

Към момента нашият локален импулс изглежда се държи добре. Ето и някои допълнителни обстоятелства:

Понастоящем се търгуваме над нашия среден импулс – ниво, което показа ясно и забележимо взаимодействие с цената през последния месец…

Разбираме, че ако този импулс на ниска времева рамка бележи началото на много по-голям импулс, то цената не бива да се потапя под неговото начало – както е посочено на графиката по-долу.

Следователно, докато стоим над средния диапазон, следващата ни цел са върховете на диапазона. Първата индикация за слабост би била загуба на средния диапазон, последвана от ясно обезсилване точно под началото на този импулс на ниската времева рамка.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето кога може да започне новия “суперцикъл” на Биткойн

Настоящият подем на пазара на криптовалути привлече интереса на анализатори и ентусиасти като “Doctor Profit”, който задълбочено познава циклите на растеж на Биткойн (BTC).

декември 10, 2023 20:00 1 мин. четене

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Близо $1 милиард в Биткойн се насочи към борсите – какво да очакваме?

Биткойн демонстрира положителен ръст в цената си през изминалата седмица, като в рамките на седем дни се повиши с повече от 13%.

декември 10, 2023 7:00 1 мин. четене

Над 90% от всичките Биткойн токени вече са добити – колко остават?

Цялото предлагане на Биткойн, ограничено до 21 милиона токена, се добива постоянно от създаването му през 2009 г. насам, като след 14 години приблизително 93% от това общо предлагане, е добито.

декември 9, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.