НАЧАЛО Алткойни

Ето коя ще бъде следващата криптовалута на Binance Launchpool

13.03.2024 13:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето коя ще бъде следващата криптовалута на Binance Launchpool

Най-голямта световна крипто борса Binance се подготвя да въведе поддръжка за нов DeFi стейкинг протокол чрез платформата си Launchpool.

Водещата по обем борса за криптовалути в света разкри, че 49-тото ѝ Launchpool начинание ще бъде ether.fi (ETHFI) – платформа за ликвиден стейкинг на Ethereum (ETH). Платформата Launchpool позволява на потребителите да стейкват монети, които все още не са пуснати на пазара.

Според информацията:

Binance е развълнувана да представи 49-ия проект в Binance Launchpool – ether.fi (ETHFI), децентрализиран протокол за стейкинг. Очаква се уебстраницата да заработи в рамките на 24 часа преди старта в рамките на Launchpool. Участниците ще имат възможност да стейкват своите BNB и FDUSD в отделни пулове, за да печелят ETHFI токени в продължение на четири дни, започвайки от 14 март 02:00 ч. [българско време].

След това Binance ще пусне ETHFI на борсата на 2024-03-18 14:00 ч. [българско време] и ще започне търговия с търговските двойки: ETHFI/BTC, ETHFI/USDT, ETHFI/BNB, ETHFI/FDUSD и ETHFI/TRY.

Крипто борсата маркира ETHFI със сийд таг, който се поставя на токени с по-ниска ликвидност, показвайки потенциална волатилност, а потребителите, притежаващи активи с този таг, трябва да преминават през тестове на всеки 90 дни, за да се гарантира, че разбират присъщите рискове, свързани с търговията с тях.

Целта на проекта ether.fi е да предложи сигурен и надежден метод за стейкинг на ETH, като същевременно поддържа самостоятелно попечителство.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои криптовалути да разгледате в края на седмицата

Пазарът на криптовалути продължава да се намира във фаза на корекция, като не се наблюдава значително възстановяване на цените на криптовалутите.

19.04.2024 21:30 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за началото на май

Поради продължаващия правен спор между Ripple Labs и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) XRP не успя да се възползва от ралито на крипто пазар през 2024 г., като не реализира значителен ръст въпреки многобройните опити за пробив.

19.04.2024 13:00 1 мин. четене

2 криптовалути от портфолиото на милиардера Марк Кюбан, които може да ви изненадат

Марк Кюбан, известен с ролята си в Shark Tank, също привлече вниманието на крипто света с подкрепата си за Биткойн, Етериум и Dogecoin.

19.04.2024 12:00 1 мин. четене

Coinbase добавя фючърсна търговия с меме криптовалутата Dogwifhat (WIF)

Според последните актуализации платформата за фючърси на Coinbase International е готова да въведе алткойна WIF.

19.04.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.