НАЧАЛО Алткойни

Етериум: Цената може да скочи значително още тази година според прогноза на популярен трейдър

септември 27, 2023 6:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Цената може да скочи значително още тази година според прогноза на популярен трейдър

Добре познат крипто стратег предположи, че Етериум (ETH), водещият протокол за смарт договори и най-големият алткойн по пазарна капитализация, може да претърпи ръст към края на годината.

Анализатор, известен като “Inmortal” посочи, че Етериум вероятно ще стане свидетел на значително увеличение на стойността преди края на 2023 г. В близко бъдеще обаче Inmortal спекулира, че ETH потенциално може да коригира стойността си до $1,300, преди да започне възходящата си траектория.

Inmortal заяви: 

Очаквам движение в тази посока за ETH. Независимо дали ще е на ниво от $1,500 или $1,300, аз ще продължа да акумулирам. Това е прост план за по-прост живот” 

При разглеждане на графиката на търговеца става ясно, че Inmortal предвижда Етериум да достигне до $2,000 до края на годината. Графиката илюстрира още, че ETH ще надхвърли $2,500 през началното тримесечие на 2024 г., което е значително увеличение спрямо сегашната цена от около $1,600.

По отношение на Биткойн (BTC), Inmortal очаква, че водещата криптовалута ще се върне към нивото си на подкрепа от $25,800, преди да осъществи възход към съпротивата си при $27,300.

Той подчерта:

$25,800 е единственото ниво, на което бих обмислил лонг позиция.

Inmortal също така следи отблизо Radix (XRD), платформа за програмиране на децентрализирани финанси (DeFi). Според анализаторът RDX изглежда готова за още едно възходящо движение към границата от $0.086, особено в очакване на пускането в основната мрежа на нейния ъпгрейд “Babylon“.

Според официалния уебсайт на проекта, Babylon е ъпгрейд, настроен да даде възможност за стабилни функционалности на смарт договори за Radix и се очаква да даде старт на напълно функционираща DeFi екосистема:

Това е класически ретест, с последващо увеличение от +30% оттогава. Стартиране в основната мрежа само след 3 дни. Babylon.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Биткойн може да блесне този месец – ето защо

Биткойн преодоля още една ценова бариера на 1 декември, достигайки върхови стойности от $38,800. Ако Биткойн следва установения си осемгодишен тренд от 2015 г. насам, има потенциал за положително затваряне на 2023 г.

декември 2, 2023 19:00 1 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.