НАЧАЛО Биткойн

Дубай ще построи първата Биткойн кула

май 25, 2023 14:19 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дубай ще построи първата Биткойн кула

Базиран в Дубай предприемач наскоро разкри плановете си за изграждане на иновативен проект, наречен "Bitcoin Tower", чиято цел е да покаже значението на дигиталните активи и криптовалутите.

Проектът ще бъде разкрит на предстоящата среща “COP28” в Дубай на 24 май.

Вдъхновена от Биткойн, хотелската верига ще включва най-съвременни технологии като блокчейн и изкуствен интелект, ще дава приоритет на материалната устойчивост и ще се стреми към нулеви CO2 емисии, както съобщи EINpresswire.

Това, което отличава тази хотелска верига, е предлагането на незаменяеми токени (NFT) със специални комунални услуги, предназначени за възнаграждение на гостите.

Като стейкват криптовалути, гостите могат да генерират годишен процент на доходност (APY), който по-късно може да бъде изкупен от техните плащания за наем.

Визионерът зад този проект, Салваторе Легиеро, има за цел да създаде хотел, който връща на гостите парите, които са платили, плюс лихва. Това предложение съчетава незабравимо преживяване за гостите с потенциалните финансови ползи от криптовалутите.

Според Легиеро генезисът на проекта е започнал с идея, която се оформя на хартия, подобно на въображението на Леонардо да Винчи за футуристични машини.

За да представи визуално Биткойн кулата във виртуалната вселена, Легиеро се е свързал с известния архитект Симоне Микели. С богат опит в международни проекти, Микели има за цел да създава виртуални среди, които отключват невъобразими досега преживявания.

Самата Биткойн кула ще бъде впечатляващ 40-етажен небостъргач, символизиращ уважението на Дубай към Биткойн и преодоляващ пропастта между дигиталните и физическите активи.

Според информацията Легиеро е поканил художници, архитекти, творци и крипто ентусиасти от цял свят да участват в това революционно начинание.

Лица с различен опит се насърчават да допринесат за ексклузивната NFT колекция, посветена на дизайна или вътрешните пространства на Биткойн кулата.

Дубай има за цел да се утвърди като глобален център за иновации в областта на криптовалутите и да предефинира традиционните недвижими имоти, като възприеме напредничави подходи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Паника на пазара: Биткойн, Етериум и останалите криптовалути се сриват

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други основни криптовалути претърпяха внезапен срив след седмица, в която някои от най-големите крипто компании бяха разтърсени от шокиращи регулаторни действия.

юни 10, 2023 10:53 2 мин. четене

Топ 3 истории за загубени Биткойн богатства

Биткойн има потенциала да генерира значително богатство на притежателите си и историята е доказателство за това – но най-важното е да не загубиш достъпа до своя дигиталния си портфейл.

юни 10, 2023 7:00 4 мин. четене

Неактивен от 10 години Биткойн адрес се събуди и прехвърли милиони долари

След десетилетие на спящ режим беше прехвърлено значително количество Биткойн токени от портфейл на нов адрес, на обща стойност около $37.8 милиона, което се равнява на 1432.93 BTC.

юни 8, 2023 18:30 1 мин. четене

Биткойн: Анализатор предупреждава за предстоящ срив – ето защо

Популярен крипто анализатор направи прогноза за бъдещето на Биткойн, като въз основа на мечи сигнал предположи значителен спад.

юни 8, 2023 7:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.