НАЧАЛО Алткойни

Dogwifhat продължава да се изстрелва нагоре в класациите – какво да очакваме през май?

07.05.2024 0:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogwifhat продължава да се изстрелва нагоре в класациите – какво да очакваме през май?

Dogwifhat (WIF) се превърна в един от най-обещаващите токени за търговия в настоящия бичи цикъл. С увеличение от 24% през последните седем дни, като към момента на писане на статията се търгува на цена от $3.25, токена привлече вниманието на инвеститорите, търсещи изгодни възможности.

Като значимо постижение Dogwifhat изпревари Optimism и по отношение на пазарната капитализация, подчертавайки потенциала си да се изкачи до върха на крипто класацията. Този показател подбрява нарастващата сила и признание на токена в рамките на крипто пазара.

Като популярен меме токен, вдъхновен от Solana, Dogwifhat постоянно привлича внимание от страна на инвеститорите. Неговата уникална привлекателност и ангажираност на общността допринесоха за бързото нарастване на популярността и стойността му.

С всеки изминал ден токенът продължава да привлича нови инвеститори и да укрепва позицията си на една от водещите меме криптовалути на Solana.

Последователните върхове и възходи на цената на Dogwifhat отразяват нейната солидна фундаментална сила и нарастващото доверие на инвеститорите.

Тъй като токенът продължава да демонстрира своята устойчивост и потенциал за по-нататъшен растеж, инвеститорите все повече забелязват обещаващите му перспективи в крипто пейзажа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Binance обяви, че добавя нови двойки за спот търговия

Binance обяви добавянето на нови двойки за търгуване и разширяването на услугите си за ботове за търговия с цел подобряване на възможностите за трейдинг и увеличаване на обхвата на опциите на Binance Spot.

23.05.2024 0:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.