Home

Добра инвестиция ли е Uniswap за предстоящия алткойн сезон?

22.06.2024 23:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Добра инвестиция ли е Uniswap за предстоящия алткойн сезон?

В настоящия бурен крипто пазар, който се опитва да се възстанови от последните сривове, засегнали основни криптовалути като Биткойн и Етериум, въпросът дали алткойни като Uniswap (UNI) си заслужава да бъдат разгледани, става все по-актуален.

Алткойн сезонът e период, в който алтернативните криптовалути отбелязват значителен ръст, е очакван с нетърпение от инвеститорите, които искат да компенсират загубите, понесени по време на мечите тенденции.

Текущо представяне на Uniswap (UNI)

Uniswap (UNI) отбеляза спад от 3.13% на стойността си за последниде 24 часа, като към момента на писане на статията се търгува на цена от $9.93, a за последната седмица се е понижил с над 13%. Въпреки тази меча тенденция, стойността на UNI нарасна от над 6% за последния месец. С пазарна капитализация от $5.95 милиарда, UNI се нарежда на 17-то място в крипто класацията на CoinMarketCap.

Пазарна активност и ликвидност

При Uniswap се наблюдава намаляване на търговската активност, като обемът е спаднал с приблизително 26% до $128.94 милиона през последните 24 часа. Въпреки това токенът има заключена обща стойност от $5.20 милиарда и съотношение пазарна капитализация/TVL от 1.14, което индикира здравословно ниво на ликвидност и пазарно участие. Въпреки че UNI достигна най-високата си историческа стойност от $44.97 на 3 май 2021 г., оттогава тя е спаднала със 77.91% от този връх.

Ключови разработки и партньорства

Uniswap V2, представен през 2018 г., и Uniswap V3, стартиран през 2021 г., предложиха нови функции, насочени към подобряване на ефективността на капитала и инфраструктурата. Протоколът позволява на всеки да създава ликвидни пулове за двойки токени без необходимост от проверка на самоличността.

Uniswap си партнира със ZKSync, за да увеличи капацитета на транзакциите по веригата. Това сътрудничество позволява на потребителите да извършват обмен на токени и да предоставят ликвидност на ZKSync чрез интерфейса на Uniswap.

Инвестирането в Uniswap (UNI) по време на алткойн сезона зависи от различни фактори. Въпреки неотдавнашните колебания в цената и обема на търговията, UNI притежава сериозна пазарна стойност и ликвидност, утвърждавайки се като важен играч в DeFi пространството. Иновативните подобрения на протокола като включването на ZKSync за повишаване на ефективността на транзакциите, подчертават неговата гъвкавост и потенциал за растеж.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Хард форкът на Cardano наближава – какво следва за цената на ADA?

Cardano (ADA) може да види значителни ценови движения през следващия месец с предстоящия хард форк Chang.

19.07.2024 19:30 2мин. четене

XRP китовете правят големи движения на фона на волатилността на цените

Популярният алткойн XRP преживява сериозна активност от страна на китовете на фона на продължаващата волатилност на цените.

19.07.2024 18:30 1мин. четене

Този алткойн е на път да продължи бичия тренд след експлозивни печалби

Популярен крипто анализатор прогнозира продължаващ ръст за алткойн, който се повиши значително през изминалата година.

19.07.2024 16:30 1мин. четене

Крипто трейдър спечели милиони от меме монетата на Тръмп

Трейдър на криптовалути реализира огромна печалба от меме токен, посветен на Доналд Тръмп, чиято стойност нарасна неимоверно тази година.

19.07.2024 16:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.