НАЧАЛО Други

Крипто трейдър направи 40,000% печалба от този алткойн

май 4, 2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто трейдър направи 40,000% печалба от този алткойн

Монетата Pepe (PEPE) е сравнително нова меме монета, която беше представена в края на 2021 г. Тя бързо набра популярност сред търговците на меме криптовалути, като мнозина спекулираха, че може да бъде следващото голямо нещо на меме пазара.

Въпросният търговец изглежда е разпознал потенциала на PEPE още в началото и е инвестирал значителна сума в токена на сравнително ниска цена.

Според данните, споделени от Lookonchain, PEPE инвестицията на търговеца е донесла печалба от над $1.7 милиона.

След всеки скок на цената търговецът е продавал по-голямата част от PEPE монетите, което е довело до печалба от $906,000 от продажбата на 3.27 трилиона PEPE. Понастоящем търговецът притежава 700 милиарда PEPE токена, които са на стойност $808,000.

В допълнение към PEPE търговецът е инвестирал и в други меме монети, включително BULL и BABYPEPE, като и при двете се наблюдава значително увеличение на стойността. Стойността на BULL е нараснала с 500%, а на BABYPEPE – с 415%.

Търговецът извършва транзакции предимно в блокчейна на Етериум, като 97% от активите му се държат в Етериум. Фактът, че търговецът е реализирал печалби от различни меме монети в различни блокчейн мрежи, предполага, че той е добре информиран и задълбочено разбира крипто пазара.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн се върна на $29,000 – Какво се случва с банковата криза?


Струва си да се отбележи, че инвестирането в меме монети, както всяка инвестиция, е свързано с рискове. Стойностите на тези монети могат да бъдат силно волатилни, а пазарът може да бъде непредсказуем. Поради това инвеститорите винаги трябва да проявяват предпазливост, когато инвестират в подобни монети или в друг вид криптовалута.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Какво ще стане ако Мексико се присъедини?

Според доклад на Bloomberg Мексико е една от 19-те държави, които са проявили интерес да се присъединят към БРИКС. Въпреки това от Мексико все още не са подали официалното си заявление за присъединяване към алианса.

юни 1, 2023 20:00 2 мин. четене

Nvidia стигна до трилион долара на фона на AI бумa

Благодарение на нарастващото търсене на технологии за изкуствен интелект, Nvidia за кратко се присъедини към клуба на компаниите с пазарна капитализация от трилион долара.

юни 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Още една държава зарязва долара, за да купува петрол

В сряда Уилям Руто, президентът на Кения, представи нова инициатива за справяне с кризата с долара, която включва приемане на стратегия за закупуване на петрол с националната валута – кенийския шилинг.

юни 1, 2023 15:30 2 мин. четене

Рецесията е тук и тези индикатори сочат към точно това

На фона на нарастващите опасения на експерти и инвеститори относно предстоящ икономически спад, през последните пет десетилетия се наблюдава все по-голямо съвпадение на водещите икономически показатели, което показва голяма вероятност от глобална рецесия в близко бъдеще.

юни 1, 2023 11:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.