Home

Coinbase добавя нови алткойни за фючърсна търговия

09.07.2024 13:26 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase добавя нови алткойни за фючърсна търговия

Coinbase продължава да листва нови алткойни и двойки в платформите за спот и фючърсна търговия.

Coinbase International потвърди включването на алткойните Blast (BLAST), LayerZerro (ZRO) и ZKsync (ZK) в списъка за търговия с фючърси.

Blast въвежда съвместим с EVM rollup, който повишава доходността на потребителите и разработчиците, като същевременно запазва познатото крипто изживяване, давайки възможност за нови dApp бизнес модели.

LayerZero улеснява трансфера на данни между веригите, като набляга на устойчиви на цензура съобщения и разгръщане на смарт договори без разрешение чрез непроменящи се протоколи.

zkSync използва крипто доказателства за мащабиране от втори слой на Етериум, като цели да увеличи пропускателната способност, поддържайки децентрализацията, сигурността и суверенитета на потребителите.

Според изявлението на Coinbase тези активи ще бъдат налични като BLAST-PERP, ZRO-PERP и ZK-PERP както на международната борса Coinbase, така и на Coinbase Advanced, считано от 12:30 ч. българско време на 11 юли 2024 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Този токен може да поскъпне с над 20%, а една от меме криптовалутите да загуби над 40%

Известен анализатор и търговец на криптовалути предполага, че алткойн, базиран на Етериум (ETH), може да е готов за значително възходящо движение.

20.07.2024 22:00 2мин. четене

Скорошна публикация на Илон Мъск предизвика скок при меме монета

Неотдавнашната активност на Илон Мъск в социалните мрежи предизвика забележителен ръст на Non-Playable Coin (NPC) – криптовалута, свързана с NPC мемето.

20.07.2024 19:00 1мин. четене

Цената на XRP реагира, след промяна на датата на делото със SEC

Токенът XRP на Ripple поскъпна значително с над 6% след пренасрочването на среща при закрити врата от Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC), което породи нов оптимизъм за възможно уреждане на продължителния правен спор между Ripple и SEC.

20.07.2024 16:30 2мин. четене

Етериум по-децентрализиран ли е от Биткойн?

Наскоро Виталик Бутерин говори на конференцията ETHCC в Брюксел за децентрализацията на Етериум в сравнение с Биткойн и други блокчейн системи.

20.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.