НАЧАЛО Биткойн

Чанпен Джао дава своята прогноза за Биткойн след халвинга

октомври 9, 2023 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Чанпен Джао дава своята прогноза за Биткойн след халвинга

Предстоящото халвинг събитие на Биткойн през 2024 г. привлече вниманието на пазара на криптовалути, което е ключов момент за по-широката крипто индустрия.

Забележително е, че Binance, виден играч в крипто сферата, инициира обратно броене до събитието на своята начална страница, подчертавайки значението му.

Чанпен Джао, главен изпълнителен директор на Binance, сподели ценни прозрения от предишни събития, свързани с халвингът на Биткойн, признавайки предизвикателството да се правят точни прогнози за бъдещите резултати.

Според гледната точка на главния изпълнителен директор на Binance, халвингът на Биткойн обикновено води до доста вълнения, дискусии и повишен оптимизъм в крипто общността. То се характеризира с чувство на очакване, спекулативен плам и цялостна положителна перспектива сред Биткойн ентусиастите.

Въпреки това Джао посъветва за предпазливост, като отбелязаа, че непосредствено след халвинга рядко се стига до мигновено двукратно увеличение на цената, което може да обърка очакващите внезапен подем.

Исторически погледнато, в годината след това събитие, криптовалутата е достигала многобройни исторически върхове (ATH) по отношение на цената.

Този повтарящ се модел често подтиква към размисъл, тъй като хората се замислят за движещите сили зад тези забележителни скокове. Джао посочи, че човешката памет често пропуска корелацията между халвинга и ценовите скокове, което поражда предположения за тези непредвидени възходи.

Интересно е, че годината, следваща халвинга, представя различен разказ – поредица от ATH в цената на Биткойн. Тъй като общността преодолява първоначалните несигурности след халвинга, тя се впуска в размисъл за това какво задвижва тези бичи тенденции.

Макар че прозренията на Джао предоставят завладяващ поглед върху историческите тенденции, той подчерта, че миналите резултати не служат като гаранция за бъдещи резултати, особено в нестабилната сфера на криптовалутите.

Междувременно пазарните участници следят зорко представянето на Биткойн на фона на продължаващите опасения на пазара.

Тъй като обратното броене до халвинга на Биткойн е изведено на видно място на началната страница на Binance, прозренията на Джао дават възможност да се надникне в сложната емоционална и ценова динамика на това значимо събитие.

Освен това, макар че перспективата на Чанпен Джао хвърля светлина върху фазите на очакване, разочарование и евентуални ценови скокове, пазарните участници трябва да имат предвид, че присъщата на крипто пазара непредсказуемост остава негова определяща характеристика.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето кога може да започне новия “суперцикъл” на Биткойн

Настоящият подем на пазара на криптовалути привлече интереса на анализатори и ентусиасти като “Doctor Profit”, който задълбочено познава циклите на растеж на Биткойн (BTC).

декември 10, 2023 20:00 1 мин. четене

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Близо $1 милиард в Биткойн се насочи към борсите – какво да очакваме?

Биткойн демонстрира положителен ръст в цената си през изминалата седмица, като в рамките на седем дни се повиши с повече от 13%.

декември 10, 2023 7:00 1 мин. четене

Над 90% от всичките Биткойн токени вече са добити – колко остават?

Цялото предлагане на Биткойн, ограничено до 21 милиона токена, се добива постоянно от създаването му през 2009 г. насам, като след 14 години приблизително 93% от това общо предлагане, е добито.

декември 9, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Чанпен Джао дава своята прогноза за Биткойн след халвинга”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.