НАЧАЛО Други

Чанпен Джао коментира последните събития с напусналите директори на Binance

септември 17, 2023 15:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Чанпен Джао коментира последните събития с напусналите директори на Binance

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао се спря на неотдавнашните промени в ръководството, особено в американския клон на компанията.

След напускането на главния изпълнителен директор на Binance US Брайън Шрьодер имаше вълна от спекулации относно правните предизвикателства на компанията в САЩ.

Джао, нарушавайки мълчанието си, разкритикува тези неотдавнашни спекулации. Той призна промените в управлението на американския клон и изрази мнение, че Шрьодер е заслужавал почивка за значителния си принос към компанията. 

Милиардерът изтъкна постиженията на Шрьодер по време на неговия мандат, включително успешните кръгове на финансиране, подобренията на продуктите и услугите, рационализирането на вътрешните операции и забележителното увеличение на пазарния дял, постигнат в САЩ.

Той изрази благодарността си към Шрьодер за всеотдайната му служба, като по този начин опроверга твърденията, че напускането на Шрьодер е опит да се дистанцира от правните проблеми, пред които е изправена компанията.

Джао разкри още, че Норман Рийд, който в момента изпълнява функциите на временен главен изпълнителен директор, е назначен за нов главен изпълнителен директор на Binance US. 

Той уточни, че това решение е продиктувано от значителните промени в пейзажа на криптовалутите през последните две години, особено от по-строгата регулаторна среда. Милиардерът изтъкна обширния опит на Рийд, който преди това е заемал позиции в SEC, Фед в Ню Йорк, Ripple и DTCC, като доказателство за неговата пригодност за тази роля.

Освен това Джао призова общността да не обръща внимание на неотдавнашните страхове, несигурност и съмнения (FUD) и подчерта значението на непрекъснатото развитие.

Източник

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как изглежда бъдещето на икономиката на САЩ според Bank of America

През септември 2023 г. икономиката на САЩ надмина очакванията въпреки предизвикателствата, породени от усилията на страните от БРИКС срещу долара.

октомври 1, 2023 16:00 2 мин. четене

Края на годината може да се окаже много силен за фондовия пазар

Tенденцията за сезонност на фондовите пазари се прояви почти перфектно през третото тримесечие на 2023 г., като август и септември оправдаха репутацията си на жестоки месеци за американските акции.

октомври 1, 2023 12:00 3 мин. четене

Правителството на САЩ се спаси от това да спре да работи

Конгресът на САЩ прие закон, който предотврати скъпоструващото спиране на работата на федералните агенции и осигури функционирането на правителството до 17 ноември.

октомври 1, 2023 10:00 1 мин. четене

БРИКС: Русия иска да се създаде единна дигитална валута за съюза

Докато икономическата коалиция БРИКС проучва алтернативи на щатския долар, Русия се застъпва за създаването на единна дигитална валута за търговия в рамките на блока.

октомври 1, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.