НАЧАЛО Алткойни

Въпреки корекцията на пазара, Chainlink продължава подема

28.05.2024 15:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Въпреки корекцията на пазара, Chainlink продължава подема

Chainlink, известен доставчик на оракулски услуги, демонстрира впечатляващо представяне, като не се поддаде на по-широкия спад на пазара и нарасна с почти 6% през последните 24 часа.

Към момента на писане на статията Chainlink (LINK) се търгува на цена от $18.25, което е ръст от 5.66%, като пазарната капитализация също е нараснала с 5.4% до $10.71 милиарда.

Цената на Chainlink отскочи силно от ключови нива на подкрепа, като анализаторите прогнозират потенциални печалби между 150% и 300% в бъдеще.

Крипто анализаторът Майкъл ван де Поуп коментира:

„Chainlink отскочи от ключова зона на подкрепа. Вероятно е тази тенденция да продължи, а дъното е в сила. Оттук нататък не бих се изненадал да видя 150-300% увеличение на цената“.

Неотдавнашното покачване на цената на Chainlink се дължи отчасти на положителните настроения сред поддръжниците на LINK след обявяването на съвместното презентиране на Chainlink с международната платформа за разплащания SWIFT на конференцията Consensys в Остин, Тексас.

LINK общността е в очакване на потенциално ключово съобщение от Chainlink в сътрудничество със SWIFT. Спекулира се, че това съобщение, което ще бъде обявено на 30 май по време на сесията за токенизация, може да окаже значително влияние върху пазарното представяне на LINK.

Сесията, озаглавена „How Swift and Chainlink Are Working Together to Unlock Tokenized Assets At Scale“ („Как Swift и Chainlink работят заедно, за да отключат токенизирани активи в голям мащаб“), ще се проведе на главната сцена в конгресния център в Остин. В нея участват Джонатан Еренфелд, ръководител на отдела за стратегии за ценни книжа и цифрови активи в SWIFT, и Сергей Назаров, съосновател на Chainlink.

Също така по-рано този месец Depository Trust & Clearing Corporation (DTCC), най-голямата разплащателна и клирингова къща в САЩ, разкри използването на протокола за оперативна съвместимост между веригите на Chainlink в сътрудничество с JP Morgan и BNY Mellon като част от пилотен проект за токенизация, наречен Smart NAV. Тази инициатива позволи на институциите на Уолстрийт да предоставят данни за взаимните фондове в публични мрежи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Потенциални алткойн кандидати за airdrop и листинг на Binance

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро прогнозира няколко алткойн проекта, които скоро може да бъдат добавени на Binance.

22.06.2024 13:41 1 мин. четене

Крипто и Фед: Как лихвения процент може да повлияе на пазара

През последните две години по-високите лихвени проценти оказаха значително влияние върху акциите, криптовалутите и суровините като петрола.

22.06.2024 12:30 2 мин. четене

2 AI Криптовалути, които имат забележителен потенциал за печалби

AI алткойните често остават незабелязани на пазара поради скорошната си поява в крипто сектора.

22.06.2024 11:00 2 мин. четене

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.