НАЧАЛО Биткойн

Биткойн продължава да блести, но докога? – Анализатор споделя оптимизъм

май 1, 2023 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн продължава да блести, но докога? – Анализатор споделя оптимизъм

Майк Макглоун, старши макростратег в Bloomberg Intelligence, наскоро изрази оптимизма си по отношение на Биткойн и други дигитални активи, въпреки волатилните движения на цената на криптовалутата.

В неотдавнашно интервю за Stansberry Research Макглоун заяви, че е оптимистично настроен към Биткойн и други активи в Bloomberg Galaxy Crypto Index, тъй като Биткойн все повече се превръща в световно признато дигитално обезпечение.

Той обаче също така призна, че макро пейзажът и фондовият пазар могат да повлияят на потенциала за растеж на дигиталните активи.

Макглоун смята, че Биткойн е глобалното дигитално обезпечение на бъдещето и всеки риск мениджър трябва да има част от него.

Въпреки дългосрочния си оптимизъм относно достигането на $100,000 за Биткойн, Макглоун също така изрази загриженост относно възможността за мечи пазар при акциите, който може да доведе до рязък спад на Биткойн и други криптоактиви.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: БРИКС: Колко държави участват?


Той смята, че представянето на Биткойн все още зависи от ценовото действие на фондовия пазар и че актива може да бъде подложен на натиск под $20,000.

Въпреки това Макглоун вярва, че Биткойн в крайна сметка ще достигне над $100,000, но трябва да издържи на настоящата буря на фондовия пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Може ли Биткойн да достигне $1,000,000 до 2025 г.?

Биткойн ентусиастите често правят оптимистични прогнози за бъдещата стойност на любимата си криптовалута. След неотдавнашния мини-бичи полет се спекулира, че Биткойн, най-голямата дигитална монета в света, потенциално може да достигне цена от $1 милиона до 2025 г.

юни 2, 2023 7:00 2 мин. четене

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна до $23,000 в Австралия

Във вторник австралийското подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, отбеляза 20% разлика в цената на Биткойн в сравнение с други борси. Това показва, че клиентите са побързали да ликвидират позициите си.

май 31, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.