НАЧАЛО Крипто Крими

Бившият директор на Binance все още не е вкаран в затвора

17.05.2024 7:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бившият директор на Binance все още не е вкаран в затвора

Според неотдавнашен доклад основателят на Binance Чанпен (CZ) Джао все още не е започнал да излежава четиримесечната си присъда поради процедурни въпроси в системата на наказателното правосъдие.

Забавянето произтича от изчакването на официално уведомление от Службата за пробация, съгласно мандата на председателстващия съдия. Въпреки че CZ се призна за виновен за нарушения, свързани със законите на САЩ срещу прането на пари, той не е получил очакваното известие да започне присъдата си.

Съгласно федерален закон, присъдата на престъпника обикновено започва след задържането му или доброволното му предаване. Някои обстоятелства обаче, включително съдебни указания и административни процедури, могат да доведат до забавяне на влизането на присъдата в сила.

Тъй като не е осъден на многогодишна присъда, той очаква уведомление от Службата за пробация или досъдебно производство относно влизането му в затвора.

Бюрото на затворите трябва да се придържа към законовите разпоредби и да оцени различни фактори, преди да определи в коя институция да изпрати нарушителя. Неотчитането на тези фактори може да доведе до обжалвания от правния екип на ответника, като се позовава на нарушения на правата на надлежен процес.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

Върховният съд се съгласи да разгледа молбата на Nvidia за прекратяване на обвиненията в измама с ценни книжа

Върховният съд на Съединените американски щати се съгласи да разгледа молбата на Nvidia Corporation за прекратяване на делото за измама с ценни книжа, в която се твърди, че компанията е подвела инвеститорите за това колко е спечелила от криптовалути.

17.06.2024 19:13 2 мин. четене

Gemini стигна до споразумение на стойност $50 милиона с главния прокурор на Ню Йорк

В петък крипто борсата Gemini се съгласи да изплати дигитални активи на стойност $50 милиона на инвеститорите в програмата си Gemini Earn като част от споразумение с Главния прокурор на Ню Йорк (NYAG).

16.06.2024 10:30 2 мин. четене

Обвиненията срещу директорите на Binance за укриване на данъци в Нигерия официално бяха свалени

Федералната служба за вътрешните приходи на Нигерия (FIRS) свали обвиненията срешу ръководителите на Binance Тигран Гамбарян и Надим Анджарвала според информация на Reuters.

14.06.2024 23:31 1 мин. четене

Близо $20 милиарда изгубени в крипто хакове през последните 13 години

Crystal Intelligence сподели, че през последните 13 години в сектора на криптовалутите е имало 785 случая на кражби, които са довели до обща загуба от около $19 милиарда.

13.06.2024 13:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.