НАЧАЛО Алткойни

Binance добавя нови двойки за търговия – какво трябва да знаем

17.05.2024 4:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance добавя нови двойки за търговия – какво трябва да знаем

Binance наскоро разкри стратегическа инициатива, насочена към обогатяване на търговското изживяване за своите потребители по целия свят.

Платформата се подготвя да въведе пет нови двойки за търговия на своята спот платформа, разширявайки набора от опции, достъпни за търговците.

Новите двойки, които ще започнат да се търгуват на 17 май 2024 г., в 11:00 (българско време), включват ARKM/USDC, AR/USDC, BB/USDC, CRV/USDC и PEOPLE/USDC. За допълнително рационализиране на търговските операции, Binance ще въведе услуги за търговски ботове за тези двойки, повишавайки ефективността и удобството. Допустимостта за търговия с тези двойки обаче зависи от страната или региона на потребителя, като регулаторното съответствие е основен приоритет.

Binance подчертава важността на спазването на съответните закони и разпоредби и насърчава потребителите да изпълнят необходимите процедури за проверка на акаунта. Жителите на определени юрисдикции, като Канада, Куба, Иран и Съединените щати, може да се сблъскат с ограничения върху търговията с тези двойки поради регулаторни съображения.

Анализирайки пазарното представяне на новодобавените криптовалути, цената на ARKM е $2.39, като се наблюдава увеличение от 6.58% през последните 24 часа. AR, търгуван на $44.08, отбеляза значителен скок на цената от 7.59%. BB е оценен на $0.3846, с 4,69% ръст на стойността, докато CRV, търгуван за $0.4221, е записал 4.91% увеличение. PEOPLE се повиши с 27,.2%, като в момента се търгува за $0.05253, със стабилен обем на търговия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Binance обяви, че добавя нови двойки за спот търговия

Binance обяви добавянето на нови двойки за търгуване и разширяването на услугите си за ботове за търговия с цел подобряване на възможностите за трейдинг и увеличаване на обхвата на опциите на Binance Spot.

23.05.2024 0:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.