Home

Биткойн ще достигне $100,000 до края на годината според анализатор

10.07.2024 16:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще достигне $100,000 до края на годината според анализатор

Антъни Скарамучи, основател на SkyBridge Capital, изрази оптимизъм по отношение на бъдещето на Биткойн, като прогнозира нови сериозни възходи в рамките на шест месеца.

По време на неотдавнашно интервю за CNBC Скарамучи предположи, че Биткойн може да достигне шестцифрена стойнос. Той отдаде настоящата корекция на различни фактори, включително разрешаването на казуси като разплащането на Mt. Gox с кредиторите и BTC продажбите на германското правителство.

Скарамучи потвърди бичата си позиция по отношение на дългосрочните фундаментални показатели на Биткойн, прогнозирайки, че той може да достигне $100,000 до края на годината.

Той изтъкна предстоящото изплащане на приблизително $16 милиарда на бивши притежатели на сметки във фалиралата борса FTX като потенциален катализатор за водещата криптовалути, очаквайки, че голяма част може да се влее обратно в крипто пространството.

Освен това Скарамучи предупреди Демократическата партия за електоралните последици от предпазливата им позиция по отношение на дигиталните активи, предполагайки, че приемането на криптовалутите може да разклати гласоподавателите в ключови колебаещи се щати по време на предстоящите президентски избори в САЩ.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Големи количества Биткойн отиват към борсите – каква е причината?

Напоследък се наблюдава ръст на Биткойн наличноститена борсите, като по данни на Glassnode през последния месец на борсите са прехвърлени около 64,000 BTC, което се равнява на около $4.1 милиарда.

19.07.2024 11:30 1мин. четене

Биткойн: Ще бъде ли обявен от Тръмп за стратегически резерв на САЩ?

Говори се, че бившият президент и настоящ кандидат за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп ще обяви Биткойн за „стратегически резервен актив“ на крипто конференция в Нашвил по-късно този месец. Този потенциален ход може да отбележи значителна промяна във финансовата стратегия на САЩ.

19.07.2024 10:00 2мин. четене

Приключи ли корекцията в цената на Биткойн?

Крипто стратег, който точно прогнозира корекцията преди халвинга, сега смята, че BTC навлиза във възходящ тренд.

19.07.2024 9:30 1мин. четене

Биткойн ще достигне $110,000 при следващото голямо рали

Очаква се водещата криптовалута да достигне $110,000 при следващото си голямо рали въпреки продължаващите опасения за тенденцията на „по-ниски върхове и по-ниски дъна“ на BTC графиката.

19.07.2024 8:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.