НАЧАЛО Биткойн

Биткойн биковете набират скорост: Експертите прогнозират покачване на цената

май 16, 2023 16:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн биковете набират скорост: Експертите прогнозират покачване на цената

Създателите на известна компания за анализи в криптовалутната индустрия очакват значителен възходящ скок на Биткойн (BTC). 

Ян Хапел и Ян Алеман предполагат, че Биткойн вероятно е на път да преодолее ключовото ниво на съпротива при $30,000. Съоснователите на Glassnode смятат, че общите пазарни условия стават благоприятни за водещата по пазарна капитализация криптовалута.

Съоснователите обаче са уверени в средносрочната си прогноза за $35,000, особено след като външният натиск започне да отслабва.

Пазарните цени предполагат, че Федералният резерв ще направи пауза през юни, без да осъществи намаляване на лихвените проценти, което се счита за оптимално за скок на Биткойн до $35,000 през лятото.

Освен това индексът на щатския долар (DXY) се понижи и премина под значителна пълзяща средна стойност, което показва потенциал за експлозивни ценови движения при Биткойн.

В допълнение, известен анализатор, който точно предсказа дъното на BTC през 2018 г., смята, че корекцията на Биткойн вероятно е приключила. Този анализатор, познат под псевдонима “Bluntz” твърди, че Биткойн вече е достигнал низходящата цел на корекционната вълна ABC.

Bluntz заяви, че сега е преминал към бича позиция по отношение на BTC:

Bluntz отбеляза още, че няма нищо против сегашната позиция на BTC, тъй като тя е достигнала нивото, което той първоначално е очаквал в първоначалната си публикация.

Въпреки това той изрази известна загриженост относно седмичната графика на индекса на щатския долар, което показва несигурност по отношение на продължителността на неговите притежания на BTC. 

Преди около един месец, когато Биткойн се търгуваше близо до $30,000, Bluntz точно прогнозира, че BTC може да се върне под $26,000 поради ранни признаци на корективно движение на ABC.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на ниво от $27,015, което отразява увеличение с близо 2% в рамките на последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна до $23,000 в Австралия

Във вторник австралийското подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, отбеляза 20% разлика в цената на Биткойн в сравнение с други борси. Това показва, че клиентите са побързали да ликвидират позициите си.

май 31, 2023 14:00 2 мин. четене

Силната информираност за ценовото действие на Биткойн е това, което стимулира инвестициите според Avorak AI

Биткойн (BTC) се превърна в безспорен лидер в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите. Потенциалът на Биткойн за значителна възвръщаемост привлече значителен интерес както от страна на индивидуални, така и от институционални инвеститори.

май 31, 2023 12:06 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.