НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Бичи сигнал за потенциална възходяща тенденция – Santiment

май 21, 2023 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Бичи сигнал за потенциална възходяща тенденция – Santiment

Данните от платформата за анализи Santiment показват, че в момента значим индикатор показва положителен сигнал за Биткойн (BTC), подобен на този, наблюдаван през ноември 2022 г.

Santiment отбеляза, че нивото на страх в пространството на дигиталните активи, базирано на популярността на свързаните с крипто термини, наподобява периода след срива на FTX миналата година, който в крайна сметка отбеляза пазарното дъно.

През ноември 2022 г., след срива на FTX, търговците изразиха подобни опасения за безопасността. Този период послужи като повратна точка за пазара. Един ярък признак за страх е преобладаването на тенденциозните ключови думи за крипто, свързани с хардуерни портфейли и сигурност.

Santiment също така отбеляза засилени дискусии в социалните медии относно Биткойн, тъй като цената му наскоро спадна до нивото от $26,000. Това рязко нарастване на чатовете се разглежда като друг сигнал, предполагащ потенциално възстановяване на BTC в близко бъдеще.

С повторното връщане на Биткойн към нивото от $26,000, търговците засилват опасенията си за спад на цените обратно до диапазона от $20,000 до $25,000.

Освен това се наблюдава значително нарастване на доминиращата позиция на BTC в социалните мрежи, което обикновено показва страх. Тези сигнали за страх увеличават вероятността за възстановяване.

И накрая, Santiment посочи, че Биткойн транзакциите са достигнали дъно, невиждано от юли 2021 г., т.е. преди около 22 месеца. През този период Биткойн достигна дъно от около $29,000, преди да се покачи до историческия си връх от около $69,000.

Понастоящем Биткойн се търгува на цена от $26,933, без значителни движения през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна до $23,000 в Австралия

Във вторник австралийското подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, отбеляза 20% разлика в цената на Биткойн в сравнение с други борси. Това показва, че клиентите са побързали да ликвидират позициите си.

май 31, 2023 14:00 2 мин. четене

Силната информираност за ценовото действие на Биткойн е това, което стимулира инвестициите според Avorak AI

Биткойн (BTC) се превърна в безспорен лидер в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите. Потенциалът на Биткойн за значителна възвръщаемост привлече значителен интерес както от страна на индивидуални, така и от институционални инвеститори.

май 31, 2023 12:06 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.