НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Анализатор сподели от какво зависи възходящата траектория на BTC

септември 4, 2023 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Анализатор сподели от какво зависи възходящата траектория на BTC

Доста следен анализатор на криптовалути предполага, че Биткойн (BTC) може да отбележи възходящ ръст въпреки настоящите неспокойни пазарни условия.

По време на неотдавнашна стратегическа дискусия Джейсън Пицино, сподели предположението, че ако Биткойн (BTC) възстанови нивото на подкрепа около $23,500, мечите настроения може да се засилят:

Крипто общността в Twitter [вероятно ще реагира остро] на този ценови разрив, така че е препоръчително да бъдете подготвени. Въпросният гап обхваща около 9%, като варира от $26,000 надолу до приблизително $23,500.

Анализаторът обясни, че тази ситуация възниква поради неотдавнашната липса на значително пазарно движение и забележимата липса на волатилност. Следователно всяко отклонение извън обичайните колебания се очаква да предизвика преувеличена реакция.

Според него вследствие на това можем да очакваме множество песимистични прогнози, като предвижданията варират от $15,000 до $10,000. Той подчерта, че е важно да се признае, че когато започнат да се разпространяват такива прогнози, това може да означава, че се приближаваме към потенциална повратна точка, като е възможно да се формира дъно. 

Освен това Пицино подчерта, че в момента основният му фокус е насочен към нивото от $23,600.

Анализаторът сподели още, че предвижда сценарий, при който Биткойн ще преживее рязко ликвидационно събитие, което временно ще понижи цената му, привличайки мечи настроени търговци, преди да се установи бича конфигурация с по-високи и по-ниски стойности.

Пицино заяви:

Съществува възможност за бърз спад до нивото от 50 %, което е $23,600. Видяхме, че нивото от 50% постоянно играе ключова роля в различни времеви рамки през 2023 г., а и в исторически план.

Бичата конфигурация “по-високо-ниско” обикновено сигнализира за края на фазата на корекция и за потенциално възобновяване на възходящия тренд.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

MicroStrategy продава собствените си акции за да купи Биткойн за близо $150 милиона

Майкъл Сейлър, съосновател на MicroStrategy, наскоро обяви придобиването на 5,445 Биткойн (BTC) токена на средна цена от $27,053.

септември 26, 2023 6:00 2 мин. четене

Събужда ли се Биткойн и ще започне ли бичи пазар?

През последните няколко дни Биткойн остана в тесен търговски диапазон, въпреки че S&P 500 отбеляза четиридневен спад.

септември 25, 2023 14:00 2 мин. четене

САЩ вероятно ще вдигне още един път лихвените проценти тази година – какво означава това за Биткойн?

Най-новото обобщение на икономическите прогнози на Федералния резерв на САЩ, което беше публикувано по-рано тази седмица, предлага ценна информация за перспективите на централната банка по отношение на лихвените проценти и икономиката в по-широк план.

септември 25, 2023 11:15 3 мин. четене

Ето кой е най-големият притежател на Биткойн в света

Coinbase, виден играч във финансовата индустрия, се откроява като една от водещите структури, участващи в операции с криптовалути.

септември 25, 2023 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.