НАЧАЛО Алткойни

Binance обяви подкрепата си за протокола Sui Network

май 2, 2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance обяви подкрепата си за протокола Sui Network

Binance, най-голямата в света крипто борса по обем на търговията, наскоро обяви подкрепата си към Sui Network (SUI), нова блокчейн платформа от първи слой, базирана на езика за програмиране Move.

Според информацията Binance Launchpool ще поддържа SUI, което позволява на потребителите да стейкват монети в замяна на нови.

Клиентите на Binance могат да стейкнат или Binance Coin (BNB), или True USD (TUSD), за да получат токени SUI, когато стане налична, което ще се случи, след като бъдат изпълнени съответните условия за ликвидност.

SUI има общо предлагане от 10 милиарда токена, но само 5.28% от общото предлагане на токени ще бъде част от първоначалното предлагане в обращение и ще бъде достъпно за търговия на дребно.

Мейннета на мрежата на SUI трябва да стартира в сряда в 15 ч. българско време. Новият блокчейн от първи слой има за цел да се конкурира с Aptos (APT), като използва същия език за програмиране Move, който първоначално беше разработен за неуспешния проект за криптоактиви на Facebook.

SUI използва консенсусен механизъм с делегирано доказателство за залог (dPOS), който цели ниска латентност и висока производителност.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Тежки последици ни очакват, ако САЩ изгуби надмощие – Робърт Кийосаки


Mysten Labs, разработчиците зад SUI, набраха $300 милиона в края на 2022 г. при оценка от $2 милиарда, което показва значителен пазарен интерес към проекта.

Иновативните функции на SUI и стабилният екип от разработчици породиха високи очаквания от блокчейн общността. С одобрението на Binance, SUI може да получи още по-голяма разпознаваемост и подкрепа на крипто пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ерата на AI криптовалутите се води от Avorak AI, привличайки инвеститори от потребителската база на Шиба Ину и Dogecoin

Крипто пространството се развива бързо и в града има нова тенденция, която привлича вниманието на инвеститорите.

юни 10, 2023 17:00 4 мин. четене

Tamadoge стартира Play-to-Earn Android приложение, цената скача с до 30Х?

Екипът на Tamadoge обяви, че неговата популярна гейминг платформа Tama Arcade вече е достъпна на Android смартфони и таблети чрез нов софтуер, който може да бъде свален безплатно от приложениетo Google Play.

юни 10, 2023 14:03 4 мин. четене

Паника на пазара: Биткойн, Етериум и останалите криптовалути се сриват

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други основни криптовалути претърпяха внезапен срив след седмица, в която някои от най-големите крипто компании бяха разтърсени от шокиращи регулаторни действия.

юни 10, 2023 10:53 2 мин. четене

Google Bard прогнозира цената на Cardano – Експертите казват, че предварителната продажба на Collateral Network е по-печеливша Биткойн майнинга

Google Bard с положителни, но несигурни прогнози за Cardano, докато експертите препоръчват да се инвестира в Collateral Network вместо в добив на Биткойн.

юни 9, 2023 19:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.