НАЧАЛО Алткойни

Бичи пазар на хоризонта: Прозрения от Марк Юско

май 17, 2023 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бичи пазар на хоризонта: Прозрения от Марк Юско

Марк Юско, основател и главен изпълнителен директор на Morgan Creek Digital, поддържа убеждението си, че бичият пазар на дигиталните активи е на хоризонта.

По време на неотдавнашно интервю за Blockworks Macro, Юско призна, че предишната му прогноза за крипто бичи пазар, който ще започне този месец, може да е била преждевременна.

Сега Юско очаква периодът на повишена активност на криптовалутите, които той нарича “крипто лято“, да започне около средата на юни.

Той смята, че Биткойн (BTC) сега е в позиция да отбележи значителен ръст, тъй като показва признаци на технически модел на обръщане на тенденцията.

Юско също така намира за интересен факта, че Биткойн е останал относително стабилен през последната година, въпреки че преживя значителни спадове от $60,000 до $27,000 и дори до $15,000 по време на инцидента с FTX.

Според Юско графиката отразява интригуващ модел, известен като обърната формация на “глава и ръмене” при $27,000, което показва потенциално възходящо движение. Необходими са положителни новинарски катализатори, за да се стимулира инерцията.

Що се отнася до неотдавнашния срив на няколко регионални банки, Юско предположи, че той може да е бил организиран, за да се улесни въвеждането на дигитална валута на централната банка (CBDC).

Юско смята за интригуващ факта, че въпреки банковите фалити, Биткойн отбеляза значителен растеж, което го кара да спекулира дали тези събития не са имали за цел да всеят страх в банковата система, като по този начин увеличат приемането на предстоящата CBDC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.