НАЧАЛО Блокчейн

Avalanche стартира нова подмрежа заедно с институционални инвеститори

14.04.2023 18:03 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Avalanche стартира нова подмрежа заедно с институционални инвеститори

Avalanche стартира нова подмрежа Evergreen, наречена "Spruce", в партньорство с институционалните инвеститори T. Rowe Price Associates, WisdomTree, Wellington Management и Cumberland.

Партньорството има за цел да изпробва предимствата на изпълнението и уреждането на сделки по веригата за различни активи и приложения.

Spruce е създадена, за да се справи с предизвикателствата, свързани с разрешените DeFi, които ограничават институционалното приемане на публичната блокчейн инфраструктура.

Финансовите институции ще използват Spruce като тестова мрежа, за да измерят предимствата на изпълнението и сетълмента на сделки във веригата за различни приложения и активи, без да рискуват капитал. На техните портфейли са издадени непрехвърляеми токени след приключване на KYC процесите.

Подмрежите Evergreen се основават на Етериум виртуална машина (EVM), имат разрешен набор от валидатори и персонализиран газов токен за захранване на транзакциите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Airdrop на Flare: Най-новата инициатива на Coinbase за притежателите на XRP


Това партньорство идва само седмица след като Avalanche обяви пускането на подмрежи за институционално внедряване на блокчейн технологията.

Други подмрежи, стартирани от Avalanche, включват подмрежата Intain за токенизиран пазар на ценни книжа, обезпечени с активи, и подмрежата Deloitte за изплащане на средства от фонда FEMA.

JPMorgan Chase, Goldman Sachs и други финансови институции също проучват блокчейн технологията от няколко години.

Към момента на писане на статията, родният токен на Avalanche, AVAX, се търгува на цена от $19.13 след почти 2.4% увеличение през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Solana: Сериозен ръст на активността на MEV ботовете

През последните месеци се наблюдава значително увеличение на активността в мрежата Solana (SOL), което може да се дължи отчасти на нарастващия интерес към меме токените.

01.05.2024 5:30 1 мин. четене

Япония ще използва блокчейн, за да защитава рядка порода кучета

За да се справи с нарастващата загриженост относно автентичността на документите за произход и проблема с изгубените сертификати, Дружеството за опазване на кучешката порода се насочва към съвременни решения.

30.04.2024 21:30 2 мин. четене

Ликвидността на блокчейна на Coinbase ще се увеличи значително с това ново развитие

В сферата на криптовалутите всички погледи са насочени към Base, решението от втори слой на Coinbase, тъй като то се подготвя за голямо увеличение на ликвидността от дългоочакваното пускане на friend.tech.

29.04.2024 10:30 1 мин. четене

Polygon (MATIC) излезе с важно съобщение за своята общност

През първите месеци на второто тримесечие на 2024 г., въпреки слабите резултати на MATIC по отношение на цената, Polygon (MATIC) отбеляза забележителен напредък в дейностите по блокчейна и партньорствата.

29.04.2024 8:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.