Home

Биткойн излиза от низходящия тренд – очаква се скок от над 15% според топ анализатор

03.07.2024 7:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн излиза от низходящия тренд – очаква се скок от над 15% според топ анализатор

Според крипто трейдъра Rekt Capital Биткойн (BTC) е прекъснал низходящия си тренд от юни и се е върнал към възходяща траектория.

Сега фокусът е върху установяването на силна ценова основа, която потенциално да изтласка BTC до $71,500 с течение на времето.

Rekt Capital подчерта, че Биткойн е формирал ново по-високо дъно на седмичната графика, което сигнализира за края на низходящия тренд. В по-широк мащаб Биткойн развива макромодел на бичи флаг, което предвещава добри перспективи в дългосрочен план.

Освен това Биткойн се консолидира в рамките на диапазона на акумулация, който често се наблюдава след предишни халинг събития. Този модел показва бичо движение, тъй като Биткойн се изравнява с традиционните цикли на халвинга.

След края на тримесечието Биткойн успешно тества и превърна основна предишна съпротива близо до нивото от $61,000 в нова подкрепа. Освен това спот Биткойн ETF отбелязаха нетен приток от над $129 милиона на 1 юли, регистрирайки най-големия приток от три седмици насам.

Анализаторът на Bloomberg Ерик Балчунас отбеляза положителните нетни потоци към Биткойн ETF през дневните, седмичните и месечните периоди, което отразява нарастващия интерес на инвеститорите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Японската Metaplanet купува още Биткойн

Metaplanet, компания, листната на фондовата борса в Токио и често оприличавана на MicroStrategy, наскоро обяви придобиването на още 42.47 BTC на стойност около 400 милиона японски йени (приблизително $2.3 милиона).

08.07.2024 12:00 1мин. четене

Германия продаде още 500 BTC на стойност $28 милиона

На 8 юли портфейлът, принадлежащ на германското правителство, обозначен като “German Government (BKA)” прехвърли 500 BTC към крипто борси и още 500 BTC към свързан с правителството адрес.

08.07.2024 10:22 1мин. четене

Криптовалутите започват седмицата на червено – Биткойн продължава спада

Миналата седмица Биткойн и по-широкият крипто пазар преживяха сериозен низходящ тренд, а тази седмица може да не е по-различна.

08.07.2024 9:40 2мин. четене

Сега е моментът да се купува Биткойн и да се държи дългосрочно – Артър Хейс

Артър Хейс издаде нов бюлетин, в който съветва инвеститорите да “купят спада” и да държат Биткойн дългосрочно, като твърди, че това е най-добрият начин да запазят богатството си в несигурни времена.

08.07.2024 6:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.