Home

Доналд Тръмп с историческо изказване за Биткойн миньорите

12.06.2024 12:43 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Доналд Тръмп с историческо изказване за Биткойн миньорите

Доналд Тръмп, кандидат за президент от Републиканската партия в САЩ, наскоро заяви, че иска всички останали Биткойн токени да се добиват в САЩ.

Тръмп заяви:

Добивът на BTC може да бъде последната ни защитна линия срещу CBDC. Омразата на Байдън към Биткойн помага единствено на Китай, Русия и радикалната комунистическа левица. Искаме всички останали Биткойн токени да се добиват в САЩ!!! Това ще ни помогне да бъдем енергийно доминиращи.

Понастоящем повечето операции по добив на Биткойн се управляват от големи компании, разположени в Китай, централноазиатски държави като Казахстан или Узбекистан, дори в Салвадор, както и в някои европейски държави, включително Германия.

Също така наскоро Тръмп стана първият американски кандидат за президент, който обяви, че приема дарения за кампанията си, под формата на дигитална валута.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето защо Робърт Кийосаки не би инвестирал в Биткойн ETF

Прочутият автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки предизвика дискусии в крипто общността с неотдавнашните си забележки относно Биткойн ETF. 

28.06.2024 13:30 2мин. четене

Етериум ETF ще привлече $15 милиарда според директор на Bitwise

Главният оперативен директор на Bitwise Мат Хуган прогнозира, че спот борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум ще отчетат нетен приток от $15 милиарда през първите 18 месеца от началото на търговията.

28.06.2024 8:30 1мин. четене

Биткойн е спасението от геополитическата несигурност според ръководител на BlackRock

Джей Джейкъбс, ръководител във финансовия гигант BlackRock, разглежда Биткойн като средство за хеджиране срещу геополитическа нестабилност.

28.06.2024 7:00 2мин. четене

“Лекарството за икономическата болест е оранжевото хапче” заяви Майкъл Сейлър

Майкъл Сейлър, съосновател и председател на MicroStrategy, отново изрази силната си подкрепа за водещата криптовалута – Биткойн.

28.06.2024 6:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.