Home

Dogwifhat продължава да се изстрелва нагоре в класациите – какво да очакваме през май?

07.05.2024 0:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogwifhat продължава да се изстрелва нагоре в класациите – какво да очакваме през май?

Dogwifhat (WIF) се превърна в един от най-обещаващите токени за търговия в настоящия бичи цикъл. С увеличение от 24% през последните седем дни, като към момента на писане на статията се търгува на цена от $3.25, токена привлече вниманието на инвеститорите, търсещи изгодни възможности.

Като значимо постижение Dogwifhat изпревари Optimism и по отношение на пазарната капитализация, подчертавайки потенциала си да се изкачи до върха на крипто класацията. Този показател подбрява нарастващата сила и признание на токена в рамките на крипто пазара.

Като популярен меме токен, вдъхновен от Solana, Dogwifhat постоянно привлича внимание от страна на инвеститорите. Неговата уникална привлекателност и ангажираност на общността допринесоха за бързото нарастване на популярността и стойността му.

С всеки изминал ден токенът продължава да привлича нови инвеститори и да укрепва позицията си на една от водещите меме криптовалути на Solana.

Последователните върхове и възходи на цената на Dogwifhat отразяват нейната солидна фундаментална сила и нарастващото доверие на инвеститорите.

Тъй като токенът продължава да демонстрира своята устойчивост и потенциал за по-нататъшен растеж, инвеститорите все повече забелязват обещаващите му перспективи в крипто пейзажа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Биткойн и Етериум ETF-ите в САЩ продължават с отливите

Пазарът на криптовалути преживя негативна седмица, като този спад се отрази и на базираните в САЩ спот Биткойн и Етериум борсово търгувани фондове (ETF), които достигнаха многомесечни дъна.

07.09.2024 23:00 1мин. четене

Ето какво трябва да следят инвеститорите в Solana (SOL)

Solana (SOL), петата по големина криптовалута по пазарна капитализация, може би се приближава към значителна корекция на цената, според скорошна прогноза на крипто анализаторът Али Мартинез.

07.09.2024 20:00 2мин. четене

Мениджър на активи оттегля заявлението си за спот Етериум ETF

Мениджърът на активи WisdomTree поиска да оттегли от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) своето S-1 заявление за спот Етериум борсово търгуван фонд (ETF), повече от три години след първоначалното му подаване.

07.09.2024 17:00 1мин. четене

Фондация Dogecoin разкри три важни подобрения на мрежата

Фондацията Dogecoin обяви значителна актуализация на своята пътна карта за развитие, като акцентът е проект “Sakura“ – обновяване на протокола, предназначено да увеличи скоростта и размера на блоковете десет пъти, като същевременно осигури оптимална децентрализация.

07.09.2024 16:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.