НАЧАЛО Алткойни

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

03.12.2023 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

В тази статия може да видите три дигитални актива, които наскоро показаха забележителни ценови движения, привлякоха вниманието на инвеститорите или демонстрираха значителни усилия за развитие.

Тези активи представляват потенциално привлекателни инвестиционни възможности за предстоящата седмица, особено за инвеститори, които търсят входни точки под $0.10 за токен.

Шиба Ину (SHIB)

Шиба Ину (SHIB) си възвърна вниманието на инвеститорите благодарение на решението си от втори слой, Shibarium. Данните от Shibariumscam разкриват, че обемът на транзакциите е достигнал 5.1 милиона, което е рекордно високо ниво от създаването му.

След това съобщение SHIB отбеляза ръст от 1.3%, достигайки $0.00000839. С пазарна капитализация от $5 милиарда и цена от $0.000008529 към момента на писане на статията, монетата се нарежда на 18-то място по големина сред криптовалутите.

Въпреки че се е понижила с близо 90% от своя исторически връх (ATH) през 2021 г., инвеститорите поддържат оптимизъм за потенциалното ѝ възраждане в условията на бичи пазар.

VeChain (VET)

VeChain (VET), друг популярен крипто актив под $0.10, се фокусира върху решения за веригата на доставки и активно участва в инициативи за опазване на околната среда и изменението на климата. Нейният собствен токен улеснява разплащанията по смарт договорите в мрежата на VeChain като форма на валута.

Към момента на писане на статията цената на VeChain (VET) е $0.023, като може да се похвали с пазарна капитализация от $1.67 милиарда.

Проектът е създал партньорства със значими глобални структури като Kuehne & Nagel (VTX: KNIN) и PriceWaterhouseCoopers (PwC).

Cronos (CRO)

Cronos (CRO) е родната криптовалута на децентрализирания блокчейн Cronos, разработен от компанията за финансови услуги Crypto.com. CRO играе ключова роля в екосистемата на Cronos, като улеснява плащанията на такси за транзакции, стейкинг награди и участието в децентрализирани финансови приложения.

Към момента на писане на статоята цената на CRO е $0.093, като през последния месец тя е отбелязала забележително увеличение от 42%.

Въпреки че през ноември 2021 г. CRO достигна своя исторически връх от $0.9689, оттогава тя се срина с над 90%.

Заключение:

Като се имат предвид неотдавнашните силни страни и положителни развития, гореспоменатите активи показват потенциал за по-нататъшни увеличения през седмицата, започваща на 4 декември. Въпреки това, волатилността на тази индустрия подчертава важността на провеждането на задълбочени лични проучвания преди вземането на инвестиционни решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Меме криптовалута скочи със 7,500% за няколко месеца – цената може да продължи нагоре

Известен анализатор и търговец на криптовалути с псевдоним Bluntz сподели оптимистични възгледи за меме криптовалута в рамките на екосистемата Solana (SOL).

23.02.2024 6:00 1 мин. четене

Дойде ли бичият пазар за алткойните?

Индикаторът за определяне на алткойн сезон (Altcoin season indicator) на Glassnode показва положителна инерция от октомври миналата година, като на 4 февруари се наблюдава забележително покачване след кратко прекъсване по време на разпродажбите, свързани с одобрението на Биткойн ETF през януари.

22.02.2024 21:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да се окажат лоша инвестиция според изкуствения интелект на Илон Мъск

Grok, AI модел, разработен от xAI и оглавен от Илон Мъск през 2023 г., набра значителна популярност от създаването си, предлагайки отличителен подход в сравнение с традиционните модели, подобни на GPT.

22.02.2024 16:00 2 мин. четене

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.