НАЧАЛО Други

Защо този глобален инвестиционен гигант залага на крипто

01.02.2024 8:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо този глобален инвестиционен гигант залага на крипто

Решителното навлизане на Franklin Templeton в крипто пространството е белязано от дълбока промяна в сравнение с традиционното ѝ положение във финансовия сектор.

Като колосална компания със 77-годишно наследство и зашеметяващите $1.5 трилиона в управлявани активи, новия стратегически ход на Franklin Templeton към криптовалутите е сигнал за признаване на трансформационния потенциал в сферата на дигиталните активи.

Приемането на криптовалутите от страна на компанията се простира отвъд самото стартиране на Franklin Bitcoin ETF (EZBC), като я позиционира като ключов играч в бързо развиващия се пейзаж на финансовите инструменти, базирани на блокчейн.

Решението да се включат лазерни очи в емблематичното лого на Бен Франклин е нещо повече от символичен жест – то отразява ангажимента за адаптиране и процъфтяване във финансовата екосистема, ориентирана към дигиталните технологии.

Този ход подчертава признанието на Franklin Templeton за нарастващото влияние и дълготрайността на криптовалутите. В този развиващ се сценарий Роджър Бейстън, ръководител на отдела за дигитални активи във Franklin Templeton, хвърля светлина върху обосновката и стратегическата визия на компанията, която стои зад това да влезе “изцяло” в криптовалутите.

Отвъд специфичните атрибути, които отличават EZBC сред останлите ETF-и, Бейстън се впуска в по-широките последици и бъдещи перспективи на задълбочаващото се участие на Franklin Templeton в крипто движението.

Това смело възприемане на дигиатлните активи позиционира Franklin Templeton в челните редици на една индустрия, която претърпява промяна на парадигмата, свързвайки традиционното и иновативното в стремежа към финансова еволюция.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Бивши директори на FTX и Alameda стартират нова крипто борса

Сривът на FTX остави криптовалутната общност неспокойна, като промени облика на пазара за години напред.

22.02.2024 11:00 1 мин. четене

БРИКС: Поредната държава готова да се присъедини към съюза през 2024 година

След съобщението за разширяване, направено по време на годишната среща на върха през 2023 г., международната общност наблюдава отблизо потенциалните нови членове на алианса БРИКС.

22.02.2024 9:00 2 мин. четене

Доларът доминира, но движението срещу валутата не може да се спре

Огромното значение на щатския долар в световните парични и икономически рамки след края на Втората световна война е безспорно.

22.02.2024 7:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.