НАЧАЛО Други

Worldcoin спира да събира данни в Испания

05.06.2024 9:15 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Worldcoin спира да събира данни в Испания

Worldcoin, управляван от Tools for Humanity Corporation, се съгласи да спре дейностите си по събиране на данни в Испания до края на 2024 г. или до приключване на текущите разследвания, както беше обявено от испанския орган за защита на данните, AEPD.

Това решение следва разследване на Баварския орган за защита на данните (BayLDA) в Германия по отношение на обработката на лични потребителски данни от Worldcoin.

Worldcoin предприе стъпки за укрепване на мерките за сигурност през този период, включително отваряне на своята система за биометрични данни и позволяване на потребителите да изтриват сигурно стари кодове на ириса.

Проектът, въпреки регулаторните предизвикателства, продължава да расте, достигайки 10 милиона потребители и 70 милиона транзакции до април 2024 г.

Освен това Worldcoin планира да увеличи предлагането на своя токен, WLD, с до 19% през следващите шест месеца. Това развитие подчертава развиващия се регулаторен пейзаж около защитата на данните и поверителността в цифровата ера.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Уорън Бъфет е изпуснал $4.5 милиарда в печалби от Apple

Уорън Бъфет постигна забележителен рекорд за натрупване на богатства както по време на бичи, така и по време на мечи пазари и беше коронован за „Оракулът от Омаха“.

13.06.2024 13:30 2 мин. четене

Чарлз Хоскинсън коментриа слуховете за партньорство на Cardano с Илон Мъск

Наскоро Тони Едуард, домакин и основател на Thinking Crypto, проведе интервю с Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, в което той имаше възможност да изрази мнението си за проваления потенциал на сътрудничеството с главния изпълнителен директор на Tesla и собственик на X (Twitter) Илон Мъск.

13.06.2024 11:30 2 мин. четене

Топ американска банка разкрива интегрирането на AI за големите си инвеститори

Акцентът на плана на банката бе даден от Ребека Хил, ръководител на отдела за управление на богатството в Morgan Stanley в Австралия.

13.06.2024 11:00 2 мин. четене

БРИКС: Съюзът с исторически ход, който ефективно зарязва долара

Алиансът БРИКС обяви споразумение с няколко държави извън съюза за уреждане на търговските сделки в техните национални валути, заобикаляйки използването на долара.

13.06.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.