НАЧАЛО Други

Telegram интегрира крипто портфейл в своето чат приложение, TON скочи с 10%

септември 13, 2023 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Telegram интегрира крипто портфейл в своето чат приложение, TON скочи с 10%

Telegram успешно интегрира крипто портфейл за самостоятелно попечителство базиран на The Open Network (TON), за своята широка потребителска база от над 800 милиона активни потребители месечно.

Този портфейл, наречен TON Space, е лесно достъпен чрез настройките на Telegram, както беше обявено от фондация The Open Network в сряда.

Незабавно, всички потребители на Telegram Wallet, бот, улесняващ транзакциите с криптовалути, като например купуване и продаване на Биткойн, могат да използват TON Space. Освен това, от ноември този портфейл ще стане достъпен за глобалните потребители на Telegram, с изключение на тези в Съединените щати и някои други държави.

Това сътрудничество между Telegram и фондация TON бележи значителен етап в реализирането на първоначалната визия на TON.

Заслужава да се отбележи, че през 2020 г. Telegram прекрати участието си в TON, след като посвети повече от две години на неговото разработване, главно поради съдебно дело, заведено от Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC).

През 2019 г. SEC беше предприела правни действия срещу Telegram, твърдейки, че тя е събрала незаконно $1.7 милиарда чрез първоначално предлагане на монети, включващо токен, наречен Grams, който SEC класифицира като нерегистрирана ценна книга.

За да уреди този въпрос, Telegram постигна споразумение със SEC, като възстанови неизползваните средства на инвеститорите и плати глоба в размер на $18.5 милиона. От 2020 г. насам TON продължава да функционира като общностен проект с отворен код.

Сега портфейлът TON Space функционира като основен инфраструктурен слой в рамките на екосистемата TON. Заедно със стартирането му Telegram реши да предложи приоритетен достъп на проектите и партньорите на TON до своята глобална рекламна платформа Telegram Ads, според Фондация TON.

Джон Хаймън, главен директор по инвестициите на Telegram, подчерта мисията на компанията да даде възможност за свобода на словото, като разшири обхвата си, за да обхване и правата на собственост върху дигиталните технологии в днешната електронна ера.

Интеграцията на TON Space изпрати цената на Toncoin (TON) нагоре, като към момента на писане на статията алткойнът се търгува за $1.92, което представлява увеличение от 9.5% през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ще издаде ли Coinbase криптовалута на собствената си мрежа Base?

Главният юридически директор на Coinbase Пол Гревал спомена, че борсата за криптовалути обмисля възможността за въвеждане на токен за Base, нейната верига от втори слой на Етериум.

септември 26, 2023 16:00 1 мин. четене

Инвеститор превърна едва $18 в невероятните $1.5 милиона

На 27 октомври 2020 г. ранен инвеститор придоби над 200 милиарда Шиба Ину (SHIB) токена. По време на тази инвестиция активът се оценяваше на приблизително $0.000000000084245, като в цената му за търговия имаше десет нули.

септември 26, 2023 15:00 1 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Две дългосрочни инвестиции от портфолиото на Майкъл Бъри

Майкъл Бъри, известният американски инвеститор, получи широко признание за забележителната си прозорливост при предсказването на кризата с високорисковите кредити през 2008 г.

септември 26, 2023 14:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.