НАЧАЛО Биткойн

Стратег от крипто фонд за $1.3 милиарда с позитивна прогноза за Биткойн

април 29, 2023 16:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Стратег от крипто фонд за $1.3 милиарда с позитивна прогноза за Биткойн

В неотдавнашно интервю за FoxNews Мат Хоуган, главен инвестиционен директор на Bitwise Investments, представи своите виждания за крипто пазара и най-вече Биткойн.

Хоуган заяви, че Биткойн (BTC) вероятно ще премине нивото от $30,000 в близко бъдеще и в крайна сметка ще достигне нови исторически върхове (ATH) до следващата година.

Той сподели, че през миналата година, крипто пазарите са били засегнати от скандали и фалити на големи имена в индустрията, включително FTX  и LUNA. 

Сега обаче, според него криптовалутите са готови да се възстановят, след като прекомерният ливъридж бе отмит. Инвестиционният директор подчерта, че Биткойн е реализирал значителни печалби от началото на годината и че е най-добре представящия се актив в света.

Хоугън не пропусна да сподели критиките си спрямо председателя на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) Гари Генслер за това, че прилага правила, създадени през 30-те години на миналия век, спрямо технологичните иновации, създадени десетилетия след това.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Изкуствен интелект с прогноза за цената на XRP


Той сподели още:

Това е единствената индустрия в Америка, която моли за повече регулации. Ние молим за повече правила, за повече яснота, за да може ползите да се прилагат за американския народ.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена около $29,300 след 7.5% увеличение на седмичната графика и има пазарна капитализация от $567.4 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Над 90% от всичките Биткойн токени вече са добити – колко остават?

Цялото предлагане на Биткойн, ограничено до 21 милиона токена, се добива постоянно от създаването му през 2009 г. насам, като след 14 години приблизително 93% от това общо предлагане, е добито.

декември 9, 2023 14:00 2 мин. четене

Крипто китовете местят стотици милиони – накъде отиват активите?

Напоследък вниманието привличат движения на големи суми под формата на криптовалути като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни алткойни.

декември 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Мнението на директора на JPMorgan за Биткойн е лицемерно според Майк Новограц

Основателят и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц участва в предаването Squawk Box по-рано в четвъртък и отговори на неотдавнашните клевети на Джейми Даймън по адрес на Биткойн, наричайки ги “олицетворение на лицемерието”.

декември 8, 2023 18:00 2 мин. четене

Топ крипто акциите, които предложиха повече печалби от Биткойн през 2023 година

Биткойн отбеляза значителен ръст през тази година, като от началото на годината досега е нараснал с над 150%. Въпреки това той остава с около 36% под пиковата си стойност, достигната през ноември 2021 г.

декември 8, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.