НАЧАЛО Алткойни

Solana, Pepe и още две криптовалути, които са на прага на възходящ тренд

28.05.2024 14:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana, Pepe и още две криптовалути, които са на прага на възходящ тренд

Джейсън Пицино, анализатор на крипто пазара, е идентифицирал четири алткойна, които в момента показват значителен потенциал. Сред тях са Solana (SOL) и Pepe (PEPE).

В неотдавнашна актуализация Пицино също така изтъкна платформата за деривати Pendle (PENDLE) и децентрализирания блокчейн за рендиране на графични процесори Render (RNDR) като имащи обещаващи пазарни структури.

Пицино отбеляза, че Solana се държи добре спрямо щатския долар:

Представянето на Solana спрямо щатския долар остава силно. Тя успява да се задържи около нивото от $154, което показва солидна позиция.

По темата за PENDLE Пицино предположи, че този алткойн може да се превърне в сериозен претендент в следващата фаза на пазара:

Pendle поддържа стабилна позиция. Макар че може да не нарасне веднага и да се наблюдават известни колебания, позицията му над ключовото ниво на корекция от 50% може да сигнализира за сила в следващите етапи. Ако падне под този праг, това би означавало слабост.

Що се отнася до RNDR, Пицино отбеляза, че макар и да не изглежда толкова силен, колкото другите алткойни, които спомена, той все още се представя сравнително добре спрямо щатския долар:

На графиката изглежда прилично и се държи стабилно спрямо щатския долар около границата от $10, което е добър знак

Накрая Пицино обсъди Pepe, като отбеляза ясната му възходяща тенденция и потенциала за добри възможности за търговия:

Въпреки че PEPE е във възход, той остава силен алткойн, който трябва да се наблюдава. По-рано този месец той започна да формира по-високи минимуми, тества предишни върхове и след това се покачи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.