НАЧАЛО Алткойни

Flare спада с над 80% след aidrop-а

януари 11, 2023 16:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Flare спада с над 80% след aidrop-а

Дългоочакваният airdrop на Flare Network (FLR) за притежателите на XRP най-накрая се състоя и засега води до разпродажба на токена.

Flare Network, с нейния собствен токен FLR, има за цел по същество да въведе възможности за смарт договори в различни блокчейн мрежи, като се започне с XRP, а по-късно и с Лайткойн (LTC).

FLR беше разпределен на притежателите на XRP въз основа на моментна снимка на XRP Ledger (XRPL), направена в края на 2020 г. С 4.279 милиарда FLR токена, разпределени между милиони потребители, този airdrop се смята за един от най-големите в историята на криптовалутите.

След като разпространението на токените започна на 9 януари една минута преди полунощ UTC, FLR се срина с над 85% – от $0.15 до $0.022. Оттогава тя леко се стабилизира и сега се движи около $0.041 според данни от CoinMarketCap.

Повечето големи криптоборси изразиха подкрепа за кампанията, включително Binance, OKX и Kraken.

В съобщение на Binance се посочи, че FLR е бил разпределен на отговарящите на условията потребители в размер на 0.1511 FLR за всеки един XRP.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Рекордна активност на големи инвеститори при този алткойн


Хюго Филион, главен изпълнителен директор и съосновател на Flare Network, каза следното:

Целта на Flare е да даде възможност на разработчиците да създават приложения, които имат сигурен достъп до повече данни. Това би могло да даде възможност за изграждане на нови случаи на употреба, като например задействане на функция на смарт договор на Flare с плащане, извършено в друга верига, или с входни данни от интернет/Web2 API. То също така улеснява нов начин на свързване, по-специално за въвеждане на токени, които не са свързани със смарт договори, във Flare за използване в приложения като DeFi протоколи.

Също така се разпродава и Songbird (SGB), токен, който е свързан с мрежата Flare. Активът се понижи с 20% през последните 24 часа и сега е с над 95% под историческите върхове, като в момента се търгува около $0.012.

Според Flare Network, Songbird е предназначена да тества технологията Flare преди основната мрежа, предлагайки на създателите на децентрализирани приложения (dApp) среда за тестване в реално време и да служи като долна камара в двукамерна структура на управление.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в динамичния и често променлив крипто пеизаж. Докато Cardano, играчът ветеран, се намира в ключов момент на ценово движение, Tradecurve, изгряващата звезда, привлича вниманието с най-новата си функция за свързване на портфейли.

май 30, 2023 10:03 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 10:02 3 мин. четене

Топ меме криптовалута за инвестиция през юни 2023 г.

Меме криптовалутите превземат света към момента, така че не е лесно да отдадете на “изкушението” и да се включите в този атрактивен сектор от криптовалутите.

май 30, 2023 10:01 5 мин. четене

Прогноза за цената на Filecoin за 2023 г. – не пропускайте Aptos и Collateral Network

Нарастващото търсене на дигитално съхранение на данни стимулира растежа на Filecoin (FIL), но накъде ще се насочи токенът FIL през 2023 г.?

май 30, 2023 10:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.