Home

Робърт Кийосаки предупреди за най-големия финансов срив в историята на света

04.07.2024 17:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Робърт Кийосаки предупреди за най-големия финансов срив в историята на света

Робърт Кийосаки, известният автор и инвеститор, е гласовит поддръжник на крипто индустрията, особено на Биткойн.

Той често споделя идеи и прогнози за пазара, отразяващи скептицизма му към традиционните финансови институции като Федералния резерв.

В неотдавнашна публикация в X (Twitter) Кийосаки потвърди ангажимента си да държи BTC, злато и сребро. Въпреки по-ранната си прогноза, че водещата криптовалута ще достигне $100,000 до юни, която не се сбъдна, сега той прогнозира, че Биткойн ще нарасне до $350,000 до август 2024 г. и в крайна сметка ще удари милиони..

Кийосаки очаква предстоящ тежък срив на финансовия пазар, който ще засегне Биткойн и други ценни активи. Според публикацията му техническите графики демонстрират предстоящ спад, който ще засегне недвижимите имоти, акциите, облигациите, златото, среброто и BTC.

След неговата прогноза крипто пазарът отчете понижение. Биткойн падна до четиримесечно дъно от $57,383.78, което представлява спад от 4% през последните 24 часа. Този спад бе предизвикан от събития като изходящи потоци от BTC ETF-ите и предстоящите изплащания от Mt. Gox, което доведе до сериозни разпродажби.

Алткойните отразиха низходящата тенденция при топ криптовалутата, като оцветиха пазара в червено. Този спад се отрази и на глобалната пазарна капитализация, която спадна до $2.12 трилиона, което е най-ниското ниво от пет месеца насам.

Въпреки че прогнозира голям пазарен срив, Кийосаки разглежда това като възможност за покупка. Той очаква след срива до края на 2025г. да настъпи бичи пазар, който да повиши цените на активите за следващите няколко години. Той очаква златото да достигне $15,000 за тройунция, среброто – $110 за тройунция, а Биткойн – $10 милиона за токен. Кийосаки приписва тези потенциални възходи на колапса на фиатните пари, които той нарича “фалшиви пари”.

Въпреки това прогнозата на Кийосаки за достигане на $10 милиона за BTC бе посрещната със скептицизъм сред крипто инвеститорите, като се имат предвид настоящите проблеми с ликвидността и възможността за толкова висока оценка.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Шефът на Tether посочи решението на днешните проблеми с прекъсванията на мрежите

По-рано бе съобщено, че значителна техническа неизправност в централизирания софтуер на CrowdStrike е причинила широкомащабни смущения, които са засегнали множество сектори и са довели до син екран на смъртта (BSOD) на компютри с Windows в световен мащаб. Този инцидент наруши услугите и бизнеса в целия свят.

19.07.2024 21:00 1мин. четене

Tornado Cash регистрира неочакван ръст на депозитите въпреки санкциите

Tornado Cash, крипто миксерът под санкции, отбеляза забележително увеличение на депозитите въпреки правните и регулаторните си проблеми.

19.07.2024 20:30 1мин. четене

Биткойн проби $66,000 и продължава да върви нагоре

Биткойн (BTC) отново се върна на бичия път, като се приближи до ключовата бариера от $70,000.

19.07.2024 19:03 1мин. четене

Какво ще стане ако Джо Байдън се откаже от президентските избори в САЩ

Президентът Джо Байдън е изправен пред нарастващ натиск от страна на Демократическата партия да прекрати кандидатурата си за преизбиране след дебат с Доналд Тръмп.

19.07.2024 19:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.