НАЧАЛО Алткойни

Прогнози за цената на Cardano (ADA) – 1,500% ръст на хоризонта?

15.05.2024 8:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогнози за цената на Cardano (ADA) – 1,500% ръст на хоризонта?

Въпреки че е сред десетте най-големи криптовалути, Cardano (ADA) изпитва трудности с пазарното си представяне през последните две години.

Цената на токена значително се понижи, като до историческия му максимум (ATH) остават 85%. Последните анализи обаче показват, че ADA може да претърпи значителен скок, потенциално до 1,500%.

Прогнози на анализаторите

1. Джавон Маркс: Маркс, известен крипто аналитик, предполага, че ADA ще нарасне с 1,500%. Той отбеляза, че ADA е показала признаци на напредък, като е пробила тенденциите на съпротива. Маркс прогнозира, че ADA може първо да достигне $2.7709, което е 222% увеличение спрямо сегашната ѝ стойност, а след това да се насочи към $7.80, което представлява скок от 1,500%.

2. Trend Rider: Друг анализатор, Trend Rider, предполага, че ADA се задържа на ниво на подкрепа и че мечият тренд скоро ще приключи. Той прогнозира дългосрочно рали, след като мечките се успокоят.

3. Али Мартинез: По-ранните прогнози на Али сочеха, че ADA може да отрази предишните бичи цикли и потенциално да достигне $10. Той също така спомена за фаза на корекция преди ралито, което се съгласува с настоящия спад на цените като възможна корекция преди ралито.

Фактори, влияещи върху скока на цената на ADA

1. Исторически доказателства факти

Анализите се основават не само на текущите пазарни фактори, но и на историческите тенденции, което добавя достоверност към тези бичи прогнози.

2. Регистрация на Gemini

Разпространяват се слухове за листването на ADA в рамките на борсата Gemini. Неотдавнашен туит от Gemini, в който се хвалят характеристиките на ADA, подхрани тези слухове. Ако листването се осъществи, то може да привлече повече внимание и ликвидност към ADA, което ще повиши цената ѝ.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Как крипто кит превърна $2,775 в над $2.2 милиона за една вечер

Един крипто кит е постигнал забележителен подвиг, както съобщиха анализаторите на доставчика на данни за криптовалути Lookonchain.

20.05.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто инвеститор загуби над $700,000 в търговия с меме токени за два дена

Бумът на меме монетите през 2024 г. привлече нетърпеливи спекуланти, търсещи бързи печалби в конкурентна търговска среда.

20.05.2024 6:30 2 мин. четене

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Прогнози за цената на Cardano (ADA) – 1,500% ръст на хоризонта?”
  1. Боби,

    Не са 222% на Маркс, математиката не излиза от 0.44+/- до 2+$ са над 400%, Остатък от анализа има смисъл

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.