НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на меме криптовалутата PEPE

04.05.2024 23:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на меме криптовалутата PEPE

Макар и пазарът на криптовалути да се е отклонил леко от своя рязък подем, един алткойн успява да привлече вниманието на инвеститорите.

PEPE показа забележителна издръжливост в лицето на скорошния спад на пазара, демонстрирайки скок както в стойността, така и в търговската си активност. Тази неочаквана сила предизвика спекулации за потенциален бичи пробив на хоризонта, като някои анализатори дори се осмеляват да прогнозират значителни печалби в следващите дни.

PEPE упорито устоя на преобладаващото охлаждане на пазара. Забележително е, че тази вдъхновена от меме монета успя не само да запази позицията си, но също така отбеляза леко покачване на стойността си тази седмица, преживявайки забележителен скок от близо 10% само в рамките на вчерашния ден.

Допълнително подхранване на нарастващия оптимизъм около PEPE е скокът в неговата търговска активност, която може да се похвали със зашеметяващ 24-часов обем на търговия, надхвърлящ $1.26 милиарда, стабилно установявайки присъствието си на арената на криптовалутите. Освен това, с текуща пазарна капитализация, възлизаща на $3.23 милиарда, PEPE все повече се утвърждава в пейзажа на дигиталните активи.

Крипто анализаторът World Of Charts идентифицира модел на бичи флаг в последните движения на цената на PEPE, модел, често показващ предстоящ пробив на цената и потенциално предполагащ значителна възходяща траектория. Прогнозите намекват за възможността за скок на цената с 80-90% през следващите дни, ако монетата успее да пробие текущото си ниво на съпротива.

Все пак, въпреки оптимизма, който обхваща пазара на PEPE, остава нотка на предпазливост. Като меме монета, PEPE е податлив на внезапни промени, водени от настроенията на общността и интернет тенденциите, а не от солидна фундаментална подкрепа.

Тази присъща нестабилност подчертава необходимостта от разумно вземане на решения, като експертите съветват потенциалните инвеститори да подходят към PEPE със здравословна доза скептицизъм. Въпреки че привлекателността на значителната възвръщаемост може да е изкушаваща, важно е да запомните, че пазарът на криптовалути, особено сферата на меме монетите, остава по своята същност непредвидим.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор с огромни печалби от меме криптовалута след победата на Тръмп в съда

Проницателен крипто търговец е постигнал значителни печалби, като е инвестирал в меме монетата MAGA (TRUMP), която наскоро достигна исторически връх.

30.05.2024 7:30 2 мин. четене

Инвеститор направи 41,800% печалба от търговия с меме криптовалута

Според данни от веригата дългогодишен притежател на Shiba Inu (SHIB) е реализирал значителна печалба след неочаквана продажба на мемекойн.

29.05.2024 21:00 2 мин. четене

Pepe може да продължи възхода, задминавайки топ криптовалути като Polygon

След забележителното увеличение от 136% през май цената на PEPE се стабилизира на приблизително $0.00001513.

29.05.2024 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на ApeCoin (APE) през следващите 6 години

ApeCoin (APE) е ERC-20 токен, който служи като управляващ токен за ApeCoin DAO. Той е свързан с Yuga Labs, компанията, отговорна за метавселената Otherside, както и с NFT колекциите Bored Ape Yacht Club (BAYC) и Mutant Ape Yacht Club (MAYC).

29.05.2024 9:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.