НАЧАЛО Алткойни

Попитахме ChatGPT каква ще бъде цената на Cardano (ADA) до края на 2023 г.

май 25, 2023 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Попитахме ChatGPT каква ще бъде цената на Cardano (ADA) до края на 2023 г.

Попитахме ChatGPT каква може да бъде цената на Cardano (ADA) към края на 2023-та, въз основа на технически анализ, историческо представяне и други метрики.

Преди да видим какво отговори чатботът, който е базиран на изкуствен интелект, нека видим какво точно представлява ChatGPT.

Какво е ChatGPT?

ChatGPT е широкомащабен езиков модел с изкуствен интелект, разработен от OpenAI, който е обучен върху огромни количества текстови данни. Това позволява на бота да разбира и генерира отговори на сложни запитвания от страна на потребителя. Това е езиков модел, чиято основна цел е да генерира отговори като човек. Въпреки че се опитва да бъде точен, потребителят трябва да проверява генерираната от него информация, тъй като ботът не е проектиран да бъде 100% точен, а по-скоро да имитира човек.

Чатботът няма достъп до данни в реално време, като например текущите пазарни цени на различни активи, нито е наясно със събитията на световната сцена след септември 2021 г. И все пак беше възможно да получим неговата прогноза за цените на Cardano (ADA) през следващите години и отговорът му беше интригуващ.

Прогноза за цената на Cardano

След като от CryptoDnes помолихме чатбота да предостави възможния ценови диапазон за Cardano до края на 2023 г., ChatGPT отговори, че алткойна има потенциал за подем като се има предвид ангажираността на екипа от разработчици, концепцията на проекта за бъдещето, силната общност, историческото представяне на цената и успеха на основателя Чарлз Хоскинсън с други проекти като Етериум.

Въпреки този отговор, чатботът все пак уточни, че няма как да се даде окончателен отговор за бъдещата цена на ADA.

ChatGPT предостави ценови диапазон спрямо предоставените данни между $0.70-$1 за края на 2023 г.

Технически анализ на ADA

Към момента на публикуване ADA се търгува на цена от $0.36 след 4.8% спад на седмичната графика и има обем на търговия от $173 милиона.

Според еднодневния технически анализ на TradingView преобладават мечи настроения като обобщението и пълзящите средни със съответно 15 и 13 сигнала.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Биткойн; добивът на Monero е по-малко печеливш, Collateral Network е готова за 3,000% ръст

Докато Биткойн и Monero се подготвят за бичи моменти, то Collateral Network задминава и двете, като родната монета на мрежата, COLT е подготвена за 3,000% скок по време на предварителната продажба!

юни 2, 2023 10:27 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.