НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Да очакваме ли шорт скуиз?

май 25, 2023 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Да очакваме ли шорт скуиз?

Изтъкната фигура в крипто търговската общност изрази оптимизъм относно потенциала на Биткойн (BTC) да се изстреля към границата от $30,000.

Уважаван анализатор със значителен брой последователи в Twitter, познат като “Inmortal” смята, че стабилен шорт скуиз може да бъде катализаторът зад възходящото движение на Биткойн.

Шорт скуиз се случва, когато трейдърите, които заемат единици от даден актив на определена цена с надеждата да продадат по-ниско, за да приберат разликата, са принудени да изкупуват обратно, тъй като търговията се движи срещу техните позиции.

Анализаторът отбеляза още, че настоящата пазарна ситуация показва липса на инерция, като и двете страни се позиционират за следващото значително развитие. Той очаква шорт скуиз, което показва, че има значително количество ликвидност, водещо до месечното отваряне.

Въпреки това Inmortal също така прогнозира, че Биткойн ще преживее значително корективно движение преди очакваното рали, с потенциален спад до $22,000.

В спекулативен въпрос, зададен на аудиторията му, лицето попита как според тях ще изглежда графиката на BTC през следващия месец.

Друг анализатор, “DonAlt“, сподели подобно мнение, като подчерта устойчивостта на Биткойн при избягването на пълен срив, след като срещна съпротива при $30,000.

DonAlt, който точно прогнозира тазгодишното крипто рали предположи, че няколко седмици на консолидация биха могли да създадат солидна основа за по-нататъшно възходящо развитие на Биткойн.

Анализаторът отбеляза още, че значимостта на ценовото ниво от $27,400 е намаляла, тъй като пазарът се характеризира с накъсано ценово действие точно под него. Той съветва да не се играе с ливъридж поради настоящата липса на ясна тенденция, причинена от условията на неравномерните движения.

Въпреки това DonAlt смята, че един продължителен период на консолидация би бил в полза на биковете, като спекулира, че в рамките на още една-две седмици Биткойн може да възстанови диапазона си между $27,400 и $29,400.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Паника на пазара: Биткойн, Етериум и останалите криптовалути се сриват

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други основни криптовалути претърпяха внезапен срив след седмица, в която някои от най-големите крипто компании бяха разтърсени от шокиращи регулаторни действия.

юни 10, 2023 10:53 2 мин. четене

Топ 3 истории за загубени Биткойн богатства

Биткойн има потенциала да генерира значително богатство на притежателите си и историята е доказателство за това – но най-важното е да не загубиш достъпа до своя дигиталния си портфейл.

юни 10, 2023 7:00 4 мин. четене

Неактивен от 10 години Биткойн адрес се събуди и прехвърли милиони долари

След десетилетие на спящ режим беше прехвърлено значително количество Биткойн токени от портфейл на нов адрес, на обща стойност около $37.8 милиона, което се равнява на 1432.93 BTC.

юни 8, 2023 18:30 1 мин. четене

Биткойн: Анализатор предупреждава за предстоящ срив – ето защо

Популярен крипто анализатор направи прогноза за бъдещето на Биткойн, като въз основа на мечи сигнал предположи значителен спад.

юни 8, 2023 7:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.