НАЧАЛО Финтех

Opera интегрира MultiversX за следващото ниво на Web3

май 20, 2023 17:58 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Opera интегрира MultiversX за следващото ниво на Web3

MultiversX, блокчейн платформа с фокус върху метавселената, обяви партньорство с крипто браузъра на Opera, за да интегрира безпроблемно своята разрастваща се екосистема.

Чрез това сътрудничество потребителите на Opera могат да изследват децентрализирания интернет, използвайки мрежата MultiversX, директно в интерфейса на браузъра.

Те могат също така да участват в транзакции, използвайки родните токени на MultiversX, EGLD или ESDT, да се свързват с базирани на MultiversX незаменяеми токени (NFT) и да получават достъп до децентрализирани приложения, изградени в мрежата.

Бениамин Минку, главен изпълнителен директор на MultiversX, обясни, че интеграцията с Opera предоставя на потребителите удобна и достъпна входна точка към екосистемата на Web3.

Като използва потенциала на Web3 по познат и интуитивен начин, MultiversX има за цел да опрости процеса на въвеждане в системата за лица, които искат да изследват света на Web3 и блокчейн активите.

Интеграцията също така позволи на потребителите да участват в новата дигитална икономика, без да се изисква задълбочено разбиране на основните сложности.

Интеграцията на MultiversX ще бъде налична в десктоп браузъра на Opera, както и в нейното изживяване за Android, предоставяйки на потребителите достъп до уебсайтове, базирани на MultiversX.

Основната цел на MultiversX е да се подобри оперативната съвместимост на Web3 и да се улесни лесното използване от новодошлите потребители.

В изпълнение на тази цел през февруари MultiversX стартира своето Web3 “супер приложение“, наречено xPortal, което служи като универсална платформа за достъп на потребителите до децентрализирани приложения и метавселени.

Освен това MultiversX наскоро си партнира с Tencent, китайската технологична компания, отговорна за популярното приложение за съобщения WeChat, за да подкрепи развитието на Web3 стратегията на Tencent.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Фондация TON предложи изгарянето на 50% от възнаграждението на валидаторите

Фондацията TON предложи да се въведе механизъм за изгаряне, който да унищожава 50% от всички такси за транзакции в мрежата TON.

юни 2, 2023 16:46 2 мин. четене

Deutsche Telekom си партнира с Polygon, разширявайки влиянието на блокчейн

Компанията майка на един от най-големите доставчици на клетъчни услуги в Съединените щати обяви участието си като валидатор в Polygon (MATIC), мрежа за мащабиране от втори слой.

юни 2, 2023 12:00 2 мин. четене

Биткойн представи версия 25.0: Подобрена производителност и нови функции

Наскоро основният софтуер на Биткойн (Bitcoin Core) пусна версия 25.0, която въвежда редица подобрения, поправки на грешки и оптимизации на производителността, както и актуализирани преводи.

май 30, 2023 13:58 2 мин. четене

Русия ще използва крипто борси за международни транзакции

Русия активно оформя своя подход към криптовалутите в страната. През април Антон Силуанов, министърът на финансите на Русия обсъди нова платежна система, която ще включва криптовалути.

май 30, 2023 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.