НАЧАЛО Алткойни

Огромен интерес на крипто инвеститорите към меме токени през март

05.04.2024 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Огромен интерес на крипто инвеститорите към меме токени през март

Меме монетите се превърнаха в значима тема на пазара на криптовалути, като привлякоха вниманието на участниците в различни блокчейни.

Меме монетите се превърнаха в значима тема на пазара на криптовалути, като привлякоха вниманието на участниците в различни блокчейни.

Този рязък ръст на интереса привлече и вълна от нови участници, които са нетърпеливи да проучат потенциала на тези неконвенционални дигитални активи. Независимо от това, аналитичната компания IntoTheBlock наскоро подчерта значителен ръст в броя на адресите на портфейли, които държат меме монети за по-малко от 30 дни, отбелязвайки нов връх през март.

Притокът на нови търговци на пазара на меме монети през март е показателен за нарастващия интерес към този сектор. Това рязко нарастване на участието допринесе особено за значителното поскъпване на стойностите на меме монетите през първото тримесечие на 2024 г. Както бе съобщено на 3 април, през този период пазарът на меме монети забележимо надмина другите сегменти, като средната възвръщаемост за топ монетите по пазарна капитализация достигна впечатляващите 1,312%.

Нещо повече, въведените през март меме монети бързо се изкачиха до топ 10 в сегмента, задвижвани от стремителния възход на токени като Dogwifhat (WIF) и Book of Meme (BOME). Наративът, свързан с търговците, които капитализират значителни пазарни печалби, несъмнено примами нова вълна от потребители да навлязат в пространството.

На фона на тези успешни истории секторът на меме монетите се бори и със своя дял от предизвикателства. Докато някои търговци пожънаха значителни печалби, други станаха жертва на измами или прибързано ликвидираха своите авоари, което доведе до капиталови загуби.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Криптовалутата на Доналд Тръмп създава нова група милионери

Според анализ на Nansen, нововъзникващият сектор на криптовалутите PoliFi, в които се пресичат политиката, финансите и дигиталните валути, генерира нова група милионери, тъй като през последните седмици стойността на токена, вдъхновен от Доналд Тръмп, рязко нарасна.

22.05.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.