НАЧАЛО Други

Нова крипто борса може да измести топ титаните от индустрията – Кевин о’Лиъри

ноември 15, 2023 13:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нова крипто борса може да измести топ титаните от индустрията – Кевин о’Лиъри

Кевин О'Лиъри, участник в "Shark Tank", очаква предстоящ нов играч в сектора за обмен на криптовалути, който може да отклони вниманието от утвърдените лидери в бранша.

О’Лиъри изтъкна появата на нов субект, M2, със седалище в Абу Даби, който е готов да се утвърди като водещата “регулирана” борса за криптовалути в света. Твърди се, че това предприятие е подкрепено със значителен капитал и може да се похвали с връзки с големи институционални играчи.

Според О’Лиъри предстоящото обявяване на М2 в рамките на следващите десет дни може да предвещава значителна промяна в индустрията. Той предположи, че новата борса, която е съвместима със законите и финансово стабилна, може да привлече потребители от Binance.

О’Лиъри подчерта, че лицата, които търсят алтернатива, особено в светлината на регулаторните опасения, свързани с платформи като Binance, могат да намерят M2 за привлекателна опция.

Макар да изрази желанието си да стане ранен инвеститор в проекта, О’Лиъри предупреди, че американските инвеститори може да бъдат възпрепятствани да се регистрират поради географски ограничения. Въпреки това ограничение, той твърди, че привлекателността на M2 се крие в спазването на нормативната уредба, значителната финансова подкрепа и връзките с големи финансови институции.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

2 акции, които може приятно да изненадат инвеститорите през 2024 година

В условията на оживен пазар общата тенденция на инвеститорите е да се насочват към добре познати акции. Привлекателността на популярността обаче не винаги означава стабилна инвестиция.

декември 3, 2023 12:00 4 мин. четене

Кой печели най-много от сделката между Binance и правителството на САЩ?

След неотдавнашното споразумение на стойност над $4 милиарда между Binance и американските власти конкурентите в сферата на обмена на криптовалути, а именно Coinbase и Bybit, се превърнаха в значителни печеливши.

декември 3, 2023 10:00 2 мин. четене

БРИКС: Още 20 държави искат да се присъединят към алианса

Според изявленията на южноафриканския посланик Анил Сооклал в неотдавнашно интервю, има официални заявления от 20 нови държави, които искат да се присъединят към алианса БРИКС.

декември 3, 2023 8:00 2 мин. четене

Саудитска Арабия ще инвестира $5 милиарда в държавите от БРИКС

По време на неотдавнашната среща на върха на ООН за климата Обединените арабски емирства (ОАЕ), като новоприет член на БРИКС, поеха значителен ангажимент от $5 милиарда за укрепване на икономическото партньорство.

декември 2, 2023 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.