НАЧАЛО Алткойни

Крипто новини: Използването на Биткойн (BTC) бележи експоненциален ръст, RenQ Finance (RENQ) набира $15 милиона с лекота и се приближава до финалния етап на предварителната продажба

май 1, 2023 10:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто новини: Използването на Биткойн (BTC) бележи експоненциален ръст, RenQ Finance (RENQ) набира $15 милиона с лекота и се приближава до финалния етап на предварителната продажба

Крипто светът кипи от активност, тъй като случаите на използване на Биткойн (BTC) бележат експоненциален ръст, а RenQ Finance (RENQ) набира с лекота впечатляващите $15 милиона и се приближава към финалния етап на предварителната си продажба.

С все по-широкото приемане на Биткойн като легитимна валута не е изненадващо, че много експерти прогнозират, че стойността на BTC ще продължи да бележи ръст и да достига нови висоти. От друга страна, популярността на RenQ Finance също нараства, а инвеститорите са нетърпеливи да станат част от проекта, преди да е станало твърде късно.

С наближаването на последния етап от предварителната продажба е ясно, че RenQ Finance е сила, с която трябва да се съобразяват в DeFi света.

Случаите на използване на Биткойн (BTC) бележат експоненциален ръст в случаите на използване като метод за плащане

Популярният количествен анализатор, познат като “PlanB”, прогнозира експлозивен растеж за Биткойн (BTC), водещ до халвинг събитието през следващата година. Според анализаторът, който има 1.8 милиона последователи в Twitter, се очаква Биткойн да следва “stock-to-flow” (S2F) модела и потенциално да нарасне с над 588% преди края на годината, достигайки $200,000 от сегашната си стойност от $28,500.

PlanB също така по-рано прогнозира, че Биткойн ще достигне нивото от $532,000 след халвингa през 2024 г. Една от основните причини за този ръст е повишеното приемане на криптовалутите от основните финансови институции. Тъй като големите банки и процесори на плащания като Visa и Mastercard предлагат на своите клиенти услуги, свързани с криптовалути, това подпомага за по-нататъшното приемане на Биткойн и други дигитални валути.

RenQ Finance (RENQ) набира $15 милионa с лекота

RenQ Finance (RENQ), обещаващ нов DeFi проект, успешно набра $15 милиона в текущата си предварителна продажба. Проектът отбеляза силно търсене от страна на инвеститорите, като всеки етап от предварителната продажба беше преизпълнен. Предварителната продажба осигури на ранните инвеститори значителна печалба от до 150% досега през тази година.

RenQ Finance е децентрализирана финансова платформа, която предлага редица финансови услуги, включително вземане на заеми, отпускане на заеми и стейкинг. Платформата е изградена върху блокчейна на Етериум и е предназначена да предостави на потребителите достъп до редица DeFi услуги по сигурен и прозрачен начин.

Успехът на предварителната продажба на RenQ Finance е доказателство за нарастващото търсене на DeFi проекти на крипто пазара. Тъй като DeFi екосистемата продължава да се разраства и да узрява, можем да очакваме все повече инвеститори да погледнат отвъд утвърдените валути като Етериум и да инвестират в перспективни проекти като RenQ Finance.

Наближава финалния етап на предварителната продажба

RenQ Finance се приближава към финалния етап на своята предварителна продажба, като до края на настоящия етап са останали само малка част от токените за продажба.

В текущата предварителна продажба на RenQ Finance (RENQ) цената на 1 RENQ е $0.050. Цената на следващия етап е определена на $0.055, което представлява увеличение с 10%. Понастоящем са продадени 95.69% от всички налични токени, като от общо 433,500,000 токена RENQ са продадени 419,115,634, налични в настоящия етап.

Предварителната продажба е събрала общо $15 милиона от твърдия лимит от $15.6 милиона. Голямото търсене на RENQ токени е доказателство за обещаващото бъдеще на проекта в областта на децентрализираните финанси (DeFi).

Инвеститорите, които са участвали в предварителната продажба, вече са отбелязали значителна печалба от 150%. Проектът е силно фокусиран върху управлението на общността, което ѝ дава думата при бъдещото развитие и посока на проекта.

Инвеститорите, които все още не са участвали в предварителната продажба, още имат възможност да инвестират в проекта и да се възползват от бонусите за ранни записвания.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) може да претърпи още загуби – експертите искат инвеститорите да се насочат към RenQ Finance (RENQ) по-скоро рано, отколкото късно


Заключение

Крипто пазарът продължава да расте и да се развива с безпрецедентни темпове. Експоненциалният ръст на случаите на използване на Биткойн като метод за плащане е ясен показател, че криптовалутите стават все по-разпространени. Успешната предварителна продажба на RenQ Finance показва, че на крипто пазарът има нарастващо търсене на DeFi проекти, а инвеститорите търсят нови и иновативни проекти, в които да инвестират.

Тъй като крипто пазарът продължава да узрява, можем да очакваме да се появят повече проекти като RenQ Finance, които предлагат на потребителите редица финансови услуги по сигурен и прозрачен начин. Бъдещето на финансите е децентрализирано, а проекти като RenQ Finance са водещи по пътя към това децентрализирано бъдеще.

Кликнете тук, за да закупите токени RenQ Finance (RENQ)

Посетете линковете по-долу за повече информация за RenQ Finance (RENQ):
Уебсайт: https://renq.io
Бяла книга: https://renq.io/whitepaper.pdf


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на “InvestAnswers”, известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.