НАЧАЛО Алткойни

Меме криптовалутата FLOKI може да е на ръба на възходящ пробив

28.05.2024 22:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалутата FLOKI може да е на ръба на възходящ пробив

Крипто ентусиастите с нетърпение обсъждат потенциала на FLOKI да се издигне до нови висоти, подтикнати от оптимистични анализи от влиятелни фигури на пазара.

Известният кирпто трейдър Bluntz направи паралели между настоящите модели на графиките на FLOKI и тези на PEPE преди своя пик. Подробният анализ на Bluntz предполага, че FLOKI може да е на ръба на пробив, като ключовите технически индикатори сигнализират за потенциален импулс нагоре.

На графиката  FLOKI/USDT на Bluntz консолидацията на цената близо до основното ниво на съпротива, придружена от увеличен обем на търговията, предполага повишен интерес на трейдърите. Въпреки че индексът на относителната сила (RSI) остава неутрален, пробивът над това ниво на съпротивата може да означава потенциално рали към новите върхове, както е посочено от анализа на Bluntz.

Междувременно PEPE вече надмина значително ниво на съпротива, като цената му се покачва и се подкрепя от силен обем на търговията. Въпреки това е необходимо повишено внимание поради потенциални условия на всяко купуване, сигнализирани от RSI.

PEPE демонстрира силно представяне с текущата си цена от $0.00001669 и 24-часов обем на търговията от приблизително $1.72 милиарда. FLOKI нарасна с 22.8% през последните 24 часа до $0.000285, със седмичен ръст от 38.75%, достигащ пазарна капитализация от $2.65 милиарда при обем на търговията от $685.55 милиона.

Впечатляващото увеличение от 78.60% на PEPE през изминалата седмица засенчва скромното увеличение от 0.90% на глобалния пазар на криптовалутите и средното покачване на криптовалутите от екосистемата на Етериум с 12.70%.

Положителната перспектива за FLOKI се подкрепя от технически анализ и скорошни сравнения на ефективността с PEPE. С влиятелни трейдъри като Bluntz, които разпалват крипто общността, всички погледи са насочени към способността на FLOKI да преодолее текущите нива на съпротива и потенциално да навлезе в нова фаза на откриване на цената.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Потенциални алткойн кандидати за airdrop и листинг на Binance

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро прогнозира няколко алткойн проекта, които скоро може да бъдат добавени на Binance.

22.06.2024 13:41 1 мин. четене

Крипто и Фед: Как лихвения процент може да повлияе на пазара

През последните две години по-високите лихвени проценти оказаха значително влияние върху акциите, криптовалутите и суровините като петрола.

22.06.2024 12:30 2 мин. четене

2 AI Криптовалути, които имат забележителен потенциал за печалби

AI алткойните често остават незабелязани на пазара поради скорошната си поява в крипто сектора.

22.06.2024 11:00 2 мин. четене

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.