НАЧАЛО Биткойн

Мечият пазар на Биткойн отшумява, а бичите настроения се запазват

май 19, 2023 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мечият пазар на Биткойн отшумява, а бичите настроения се запазват

Според Glassnode, компания за крипто анализи, показателите на веригата сочат, че мечият пазар на Биткойн (BTC) може би е приключил.

Glassnode използва сигнал, наречен “Възстановяване от мечия пазар на Биткойн“, който комбинира осем различни метрики, за да оцени четири основни фактора: дали пазарът се търгува над решаващите ценови модели, дали е имало увеличение на активността на веригата, дали пазарът реализира печалби и доминирането на дългосрочното предлагане на притежателите.

Всичките осем сигнални метрики понастоящем показват бича перспектива за Биткойн, което предполага, че водещата по пазарна капитализация криптовалута може би навлиза в началните етапи на бичи пазар.

Крипто аналитик, познат като “Negentropic” и един от съоснователите на Glassnode, също така подчертаха изместването на инерцията от меме монети към протоколи от втори слой и проекти за изкуствен интелект (AI).

Тази тенденция вероятно означава интелигентни инвеститори, които се възползват от печалбите и придобиват обезценени активи. Това е положителна индикация за Биткойн и за целия крипто пазар. Шортовете вървят срещу преобладаващата тенденция.

Анализаторът също така отбеляза, че понастоящем Биткойн показва възходяща траектория, но му липсва значителна инерция. Те твърдят, че е необходимо повишено търсене спрямо водещата криптовалута.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува за около $26,840, което отразява спад от 2% през последните 24 часа. Въпреки това стойността на Биткойн е нараснала с приблизително 63% от началото на 2023 г. насам.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Може ли Биткойн да достигне $1,000,000 до 2025 г.?

Биткойн ентусиастите често правят оптимистични прогнози за бъдещата стойност на любимата си криптовалута. След неотдавнашния мини-бичи полет се спекулира, че Биткойн, най-голямата дигитална монета в света, потенциално може да достигне цена от $1 милиона до 2025 г.

юни 2, 2023 7:00 2 мин. четене

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна до $23,000 в Австралия

Във вторник австралийското подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, отбеляза 20% разлика в цената на Биткойн в сравнение с други борси. Това показва, че клиентите са побързали да ликвидират позициите си.

май 31, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.