НАЧАЛО Алткойни

Крипто прогнози за три популярни алткойна – бичи и мечи перспективи

01.02.2024 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто прогнози за три популярни алткойна – бичи и мечи перспективи

Крипто анализатор, известен с това, че точно прогнозира дъното на цената на Биткойн по време на мечия пазар през 2018 г., е преминал към мечи позиции по отношение на Solana (SOL).

Bluntz предупреди за множество мечи сигнали на дневната графика на Solana. Въпреки че достигна седемдневен връх от приблизително $106, експертът предполага, че Solana може да претърпи спад от над 10% от сегашните си нива, преди да намери подкрепа и да възобнови възходящия тренд.

Анализаторът, който следва теорията на вълните на Елиът, подход за технически анализ, основан на психологията на тълпата, посочи потенциалното завършване на петвълновото рали за SOL, което показва предстоящ тривълнов корективен период.

Макар да отчита положителната структура на високата времева рамка, Bluntz предупреди за възможността за отдръпване към нивото при $80.

Освен това експертът отбеляза модел на провал на суинга във вчерашната дневна свещ, който сигнализира за съпротива от страна на продавачите въпреки опитите на биковете на SOL да повишат цените. 

Накрая, Bluntz прогнозира положителни движения за меме актив dogwifhat (WIF), изразявайки убеждението, че монетата е приключила фазата си на консолидация и е готова за значителни възходящи движения към $1.40.

Крипто стратегът следи и движението на цените на конкурента на Solana, Sei (SEI), отбелязвайки, че SEI е завършила ABC корекция на четиричасовата графика и очаква значителен скок на стойността към $1.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Как се копае Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin (DOGE) наскоро отбеляза значителен скок в цената си, като през последните 24 часа тя нарасна с 15% и премина границата от $0.1, търгувайки се за около $0.11 към момента на писане на статията, което доведе до печалби за над 70% от притежателите ѝ.

28.02.2024 20:19 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.