НАЧАЛО Uncategorized

Кой премести поредните 1 милиард XRP токена?

март 1, 2019 20:31 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кой премести поредните 1 милиард XRP токена?

Имаше доста движение от страна на крипто китовете напоследък, като огромни суми от редица криптовалути се местят от едно място на друго.

Според разгледаните подробности, около 1 милиард XRP токена са преместени. Като се има предвид сегашната пазарна цена на XRP, монетите се оценяват на около $315,144,716. Не беше ясно кой точно е преместил огромното количество XRP, докато не се появиха подробности.

Транзакцията

Според публикация в Twitter, изпратена от Whale Alert, огромната XRP транзакция е инициирана от неизвестен портфейл и тръгва към неизвестен портфейл.

Интересното е, че общата такса за тази транзакция, която премести XRP за около $315 милиона, е посочена като около 0.3 XRP. Тази такса дори не се доближава до това, което традиционната банка би таксувала за такава транзакция. За пореден път силата и разходната ефективност при използването на криптовалути са ясно показани.

Ripple го направи

Подробности за сделката показват, че движението е било планирано изпълнение чрез ескроу сметка, собственост на Ripple. Ако се съди по коментарите в Twitter публикацията на Whale Alert, все още има хора, които не са разбрали политиката на Ripple за заключване на голяма част от XRP в ескроу.

Ескроу сметката на Ripple</s tron g>

Ескроу е система, при която всяка съответна страна може да открие сметка и да съхранява средства или дигитални активи. Този профил обаче не е точно като портфейл за съхранение, при който собственикът може да се оттегли, за да прехвърли съдържанието си по всяко време.

Когато дадено предприятие заключва активи в ескроу сметка, те определят периода от време, след който определено количество от съдържанието ще бъде пуснато за употреба. В случая на Ripple, ескроу сметката освобождава около 1 милиард XRP токена от всичките 45 милиарда XRP токена, заключени в сметката. Освободените монети се ползват от свободния пазар за продажба – най-вече чрез извънборсови (OTC) транзакции, за да се избегне нарушаване на общия пазар на XRP.

След като продажбите са направени, всички останали XRP токени се изтеглят от пазара и отново се заключват в ескроу. В този смисъл, докладваната дейност на китовете всъщност е активност на Ripple ескроу сметка. В момента в сметката има около 45 милиарда XRP , като всеки месец се пускат на пазара 1 милиард токена.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Uncategorized Новини

Бившият президент на FTX.US сподели за отношенията си със Сам Банкман-Фрийд

Бившият президент на FTX US, Брет Харисън критикува Сам Банкман-Фрийд за това, че го е заплашвал, когато е предложили решения за реорганизация на управлението на американското подразделение на FTX. 

януари 15, 2023 20:29 2 мин. четене

Dаsh 2 Trade набра $10 милиона – остават само $3 милиона преди листването на борсите

Dаsh 2 Trade събира $10 милиона, листването на борсите е по-близо от всякога, a цената потенциално може да скочи с 1,000%.

декември 14, 2022 15:19 5 мин. четене

Какво ще се случи, ако банките спрат транзакциите на крипто борсите?

В миналото банките на няколко пъти нареждаха на платежните услуги да спрат транзакциите с криптовалути.

октомври 20, 2022 17:41 3 мин. четене

Над $91 милиона са изхарчени за 24 часа в блокчейна на Tron

Голяма част от спекулирането в криптовалутното пространство е за самата цена. Инвеститорите искат да знаят кога пазарите ще се върнат към своите рекордни висоти и ще се „насочат към Луната“. Мнозина забравят или просто не осъзнават, че интегрирането и употребата е това, което ще подбутне цената.</s tron g> Tron измесва останалите криптовалути, като накара хората […]

март 17, 2019 15:05 1 мин. четене