Home

Китовете трупат Chainlink на фона на потенциален спад на цените

10.07.2024 12:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Китовете трупат Chainlink на фона на потенциален спад на цените

Ончейн анализатор отбеляза значително увеличение на инвестициите на големи крипто инвеститори в алткойн, базиран на Етериум.

Али Мартинез отбеляза, че тези инвеститори са придобили сериозно количество Chainlink (LINK) през последната седмица, като покупките им са на обща стойност около $76.88 милиона, което се равнява на над 6.2 милиона LINK.

По-рано експертът подчерта, че Chainlink може би преживява спад, следвайки модел на глава и рамене, след като падна под нивото на подкрепа от $12. Този модел често индикира потенциал за по-нататъшно понижение на цените.

Към момента на писане на статията LINK се колебае около $13 , Мартинез предупреди, че алткойнът може да превърне предишното ниво на подкрепа в нова съпротива. Неотдавнашното покачване до $13 може да е било повторен тест на това критично ниво.

Според анализаторът има вероятност LINK да претърпи спад до приблизително $6.80, което представлява понижение от близо 50% от текущата му търговска цена.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето какво трябва да знаете за спот Етериум ETF-ите

От вторник, 23 юли, ще могат да се търгуват нови спот ETF-и за Етериум, които ще позволят на инвеститорите да купуват криптовалутата под формата на акции.

18.07.2024 20:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Ето защо цената на XRP скочи през изминалата седмица

XRP отбеляза значителен скок, като тази седмица поскъпна с над 38% и достигна $0.61, изпреварвайки по-скромния ръст от 12% на Биткойн.

18.07.2024 16:00 2мин. четене

SEC одобри два спот Етериум ETF-a за листване на NYSE

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ одобри два нови спот Етериум ETF-а : Grayscale ETH Mini Trust и ProShares ETH ETF.

18.07.2024 11:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.