НАЧАЛО Регулации

Ето крайният срок за крипто клиентите на Signature Bank да преместят средствата си

март 30, 2023 18:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето крайният срок за крипто клиентите на Signature Bank да преместят средствата си

Съобщава се, че Signature Bank, базирана в Ню Йорк банка, която обслужва крипто клиенти, им дава срок до 5 април да преместят средствата си от банката или те ще бъдат закрити от Федералната корпорация за гарантиране на депозитите (FDIC), която беше назначена за синдик на банката, след като беше затворена от нюйоркските регулатори на 12 март.

Според информацията FDIC не е включила около $4 милиарда депозити, свързани с бизнеса за дигитално банкиране на Signature Bank, в сделката с New York Community Bancorp (NYCB), която купи повечето от депозитите и заемите на банката на 19 март.

FDIC потвърждава, че депозитите принадлежат на крипто клиенти

Говорител на FDIC потвърди, че агенцията е осъществила контакт с вложителите на Signature, чиито депозити не са включени в офертата на NYCB, заявявайки, че тези депозити принадлежат на крипто клиенти.

Вложителите, чиито сметки са затворени, ще получат чек на регистрирания си адрес. Всеки, който има средства, държани в Signature, но не може да ги прехвърли, трябва да се увери, че посоченият от него адрес е актуален.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум: Силни фундаменти сочат към предстоящ пробив


Съдбата на платформата за плащания на Signet Bank, която се захранва от блокчейн технология за улесняване на плащания в реално време без такси или лимити за транзакции, все още е несигурна.

Докато крипто индустрията продължава да се развива, банките и регулаторите се борят да бъдат в крак с промените, което доведе до затварянето на някои банки, които обслужват крипто клиенти. Signature Bank е една от тези банки и нейните крипто клиенти имат време до 5 април да преместят средствата си или сметките им ще бъдат закрити от FDIC. Съдбата на платформата за плащания на Signet Bank все още е несигурна.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Регулации Новини

Използването на Биткойн в Бали може да ви вкара в затвора

Използването на криптовалути в момента е широко разпространено, като множество правителства по света приемат дигиталните активи.

май 29, 2023 13:32 2 мин. четене

Г-7 обръщат внимание на регулирането на изкуствения интелект

Държавните служители служители на Г-7 ще се съберат в Япония на 30 май за среща, на която ще бъдат разгледани предизвикателствата, свързани с AI генеративните инструменти, като ChatGPT.

май 29, 2023 12:00 1 мин. четене

Азиатски регулатор прекрати дейността на голяма крипто борса

Комисията по ценните книжа (SC) на Малайзия нареди на Huobi Global Limited да прекрати дейността си в страната поради нерегистрираната си дейност като крипто борса.

май 23, 2023 15:14 2 мин. четене

Крипто индустрията във Великобритания процъфтява на фона на регулаторните сътресения

Потенциалните ползи от регулаторната несигурност в Съединените щати за крипто индустрията в Обединеното кралство са тема на дискусия.

май 20, 2023 20:15 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.