НАЧАЛО Алткойни

Ето кои криптовалути да следим според топ трейдър

22.02.2024 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кои криптовалути да следим според топ трейдър

Известен крипто анализатор идентифицира потенциални точки за влизане в три многообещаващи алткойна, базирани на изкуствен интелект (AI).

Предложението на популярният в крипто средите Altcoin Sherpa е да се следят Fetch.ai (FET), Worldcoin (WLD) и Bittensor (TAO).

Той съветва за предпазливост при навлизане на пазара, като предполага, че фиб нивата от .236 и .382 могат да послужат като разумни отправни точки. Той предупреждава да не се инвестира всичко на един път и съветва да не се поддаваме на FOMO (страх от изпускане на възможноста), като очакваме вероятно отдръпване в близко бъдеще.

Тези предложения са насочени предимно към търговия, а не към дългосрочни инвестиции. За инвестициите Sherpa препоръчва постепенно навлизане на пазара и въздържане от активна търговия за определен период от време.

Крипто експертът очаква потенциално леко отдръпване или консолидация в скоро време, като подчертава важността на наблюдението на евентуално поведение в диапазон при тези високи нива и значителното намаляване на обема на търговията.

Разширенията на Фибоначи, инструмент, използван в техническия анализ за прогнозиране на ценовите цели и корекциите, са в основата на препоръките на Altcoin Sherpa.

Към момента на писане на статията Fetch.ai се търгува на ниво от $1.12, като според анализа на Sherpa потенциалните точки за вход са $0.7669 и $0.6856.

Worldcoin, биометричен крипто проект, фокусиран върху дигиталната идентичност, се търгува на цена от $8.3, като потенциалните точки за влизане са определени на $6.618 и $5.764.

Bittensor, блокчейн платформа, концентрирана върху машинното обучение и изкуствения интелект, се търгува на цена от $618, като потенциалните точки за влизане са посочени на $586.68 и $517.75.

Sherpa също така съветва трейдърите да внимават за признаци на волатилност, висок обем на търговията и значителни ценови колебания в двете посоки, които биха могли да сигнализират за появата на локален или по-широк пазарен връх.

Той набляга на продължаващия потенциал на инвестициите, свързани с изкуствения интелект, като специално подчертава лидери като TAO и WLD като ключови индикатори за по-широката пазарна тенденция. Sherpa насърчава инвеститорите да не се обезкуражават и да обмислят инвестиране в AI активи за настоящия пазарен цикъл.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano (ADA) започва да се възстановява

Cardano, водещ играч на пазара на криптовалути, отбеляза забележително възраждане вчера, регистрирайки значителен ръст от над $1.7 милиарда в пазарната си капитализация.

16.04.2024 8:00 1 мин. четене

Повечето инвеститори в меме криптовалути са на печалба, въпреки скорошната корекция

Въпреки неотдавнашната корекция на крипто пазара значителна част от инвеститорите, притежаващи меме токени като Dogecoin, Shiba Inu и Pepe, остават на печалба, съобщава аналитичната компания IntoTheBlock.

16.04.2024 6:00 1 мин. четене

Какво трябва да знаете за Solana, преди да решите да купите

Очевидно е, че пазарът на криптовалути възвърна популярността си сред инвеститорите. След спада през 2022 г. цените на криптовалутите нараснаха значително през последните 15 месеца.

15.04.2024 21:00 2 мин. четене

Добра идея ли е да се инвестира в Dogecoin при настоящите цени?

Dogecoin, възникнал като забавен експеримент през 2013 г., се превърна в разпознаваема криптовалута, известна със своята волатилност.

15.04.2024 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.